Hallo! Welkom op mijn site over food, drinks & the good life!
Ik ben Kristof Jacobs, echtgenoot van Isaura Hendrikx en vader van Ellemieke. Ik ben werkzaam als hoofdverpleegkundige in WZC Ter Meere. En buiten deze 2 belangrijke delen in mijn leven, gaat mijn resterende tijd voornamelijk naar mijn grootste passie: eten en drinken.
Ik ben Kristof Jacobs, echtgenoot van Isaura Hendrikx en vader van Ellemieke. Ik ben werkzaam als hoofdverpleegkundige in WZC Ter Meere. En buiten deze 2 belangrijke delen in mijn leven, gaat mijn resterende tijd voornamelijk naar mijn grootste passie: eten en drinken.
Al op jonge leeftijd trok de keuken mij al heel erg aan. Als beginneling leerde ik mij behelpen met de kookboeken van 'SOS Piet'. Door de jaren heen is mijn kookstijl verandert van de klassieke keuken naar de meer exotische keukens zoals Mexicaans, Peruaans, Indisch, Aziatisch, ... Keukens die volgens mij veel meer te bieden hebben! Op deze blog vind je van deze keukens enkele recepten terug die ik in kookboeken gevonden heb en die gemakkelijk te maken zijn. Verwacht zeker geen verfijnde gerechten terug te vinden, maar eerder stoofpotjes die vol van smaak zitten!

Mijn eerste restaurantbezoek was ongeveer 10 jaar geleden,
't Kofschip te Lede. Een restaurant waar ik veel mooie herinneringen aan heb. Na enkele jaren vonden we het tijd worden voor een restaurant met een al iets hoger niveau en toen werd De Rooselaer te Heusden ons vast restaurant. Met De Rooselaer hadden we van de culinaire wereld geproefd en sindsdien zijn we het niveau steeds hoger gaan leggen. Daarmee bedoel ik niet alleen restaurants met sterren of hoge punten, maar restaurants die echte kwaliteit en smaak brengen! Dit kan gaan van de frituur op de hoek tot echte toprestaurants. Het belangrijkste aan een restaurantbezoek is voor mij de smaak. Ik ben steeds opzoek naar voor mij (onbekende) smaken waar ik jaren later nog met veel plezier aan terug denk. Naast de smaak, hecht ik ook veel belang aan het dresseren, de bediening en de prijs/kwaliteitsverhouding. Op mijn blog geef ik een review over de restaurants zoals die op mij overkomen. Ik ga zeker geen punten geven of echt negatieve kritiek geven. Ik schrijf nog altijd over de broodwinning van mensen en het gaat tenslotte maar over mijn mening. Met deze blog wil ik de mensen een stukje laten meegenieten van de culinaire wereld en ze op deze manier misschien kennis laten maken met nieuwe restaurants. Deze blog is een hobby van mij en ik hoop dat u bij het lezen van de reviews en recepten er evenveel plezier gaat aan beleven als mezelf.
Smakelijk en geniet ervan!
't Kofschip te Lede. Een restaurant waar ik veel mooie herinneringen aan heb. Na enkele jaren vonden we het tijd worden voor een restaurant met een al iets hoger niveau en toen werd De Rooselaer te Heusden ons vast restaurant. Met De Rooselaer hadden we van de culinaire wereld geproefd en sindsdien zijn we het niveau steeds hoger gaan leggen. Daarmee bedoel ik niet alleen restaurants met sterren of hoge punten, maar restaurants die echte kwaliteit en smaak brengen! Dit kan gaan van de frituur op de hoek tot echte toprestaurants. Het belangrijkste aan een restaurantbezoek is voor mij de smaak. Ik ben steeds opzoek naar voor mij (onbekende) smaken waar ik jaren later nog met veel plezier aan terug denk. Naast de smaak, hecht ik ook veel belang aan het dresseren, de bediening en de prijs/kwaliteitsverhouding. Op mijn blog geef ik een review over de restaurants zoals die op mij overkomen. Ik ga zeker geen punten geven of echt negatieve kritiek geven. Ik schrijf nog altijd over de broodwinning van mensen en het gaat tenslotte maar over mijn mening. Met deze blog wil ik de mensen een stukje laten meegenieten van de culinaire wereld en ze op deze manier misschien kennis laten maken met nieuwe restaurants. Deze blog is een hobby van mij en ik hoop dat u bij het lezen van de reviews en recepten er evenveel plezier gaat aan beleven als mezelf.
Smakelijk en geniet ervan!