In Search of Taste
Home
About
Restaurants
Nationaal
>
Cuines, 33
>
Cuines, 33 (2016)
Cuines, 33 (02/2017)
Cuines, 33 (07/2017)
Cuines, 33 (02/2018)
Cuines, 33 (09/2018)
Cuines, 33 (10/2019)
Cuchara
Atelier Gist (05/2022)
Atelier GIST
Burnt
L'Histoire 32
MES-T by l'Histoire 32, Burnt & De Seizoenschuur
Gist @ Villa Vilander
Benoit & Bernard Dewitte
>
Benoit Dewitte vs David Toutain
Benoit & Bernard Dewitte 2016
Benoit & Bernard Dewitte 2017
Benoit & Bernard Dewitte 2018
Oak
>
Oak (2016)
Oak (2017)
Oak (2018)
Oak (04/2019)
The Jane
Hertog Jan
Moules /// Frites by Sergio Herman
Frites Atelier Amsterdam
>
Frites Atelier Amsterdam (Antwerpen)
Frites Atelier Amsterdam - Tasting
L'Air de Rien
Black Smoke
Divin by Sepi
Carcasse by Dierendonck
>
Carcasse by Dierendonck (2016)
Carcasse by Dierendonck (2017)
Woestyne
Mémé Gusta
Vintage Signé Nuance
Brasa
Bartholomeus
Vrijmoed
Fleur De Lin
>
Fleur De Lin 2015
Fleur De Lin 2016
Fleur de Lin 2018
Bistro Bruut
Door 73
Volta
Taco Santo
Hostellerie L'Esco
>
Hostellerie L'Esco 2015
Hostellerie L'Esco 2016 - 1
Hostellerie L'Esco 2016 - 2
Hostellerie L'Esco 2017
Hostellerie L'Esco 2018
De Vijf Seizoenen
Atelier Maple
Mission Masala - Desi Indian Soulfood
LOF Restaurant
SAN Gent
Pulpo by L'Autre Vie (2021)
Pulpo by L'Autre Vie
Rooselaer
>
Rooselaer 01/2014
Rooselaer 07/2014
Rooselaer 2016
Rooselaer 2018
Comme Chez Soi
Bicho Malo
Jan Verhelst
Bistro Gustaaf
Kasteel van Laarne
Les Clos des Recollets
De Superette
Bar Chine
A Food Affair
Bonte B
Cochon De Luxe
Uncle Babe's Burger Bar
>
Uncle Babe's Burger Bar 2016-1
Uncle Babe's Burger Bar 2016-2
Pacht 26
The Bayou
Ellis Gourmet Burger
Otomat
De Snoeck
Pistolet Original & Dierendonck
Publiek
Maca Morado
Meneer
Yellow Bistro
Eat Love Pizza
Umamido
D'Oude Pastorie (Lochristi)
Renard
Internationaal
>
Nederland
>
212 Amsterdam
Tribeca
Librije's Zusje
Pure C
>
Pure C 2014
Pure C 2015
Pure C 2016
AIRrepublic
Blueness - Japanese Style Cuisine
Meliefste
De Kromme Watergang
De Leest
Barcelona
>
Roca Moo
Londen
>
The Ledbury
Dinner
Pollen Street Social
Typing Room
Ametsa with Arzak Instruction
Andina
Parijs
>
La Durée
Aux Lyonnais
Hélène Darroze
Events
Foodtruck De Kok-Madam
Antwerpen Proeft 2014
Antwerpen Proeft 2016
Antwerpen Proeft 2018
Flemisch Food Bash 2015
Tequila & Mezcal Fest 2017
Barrio Cantina 2014
Barrio Cantina @ Gentse Feesten 2015
Foodtruckfestival Fête près de la Gare
Recepten
Klassiek
>
Pompoen, lam & hummus (Sobremesa by Sergio Herman)
Broodje pulled pork
Ossobuco met farfalle (Sergio Herman)
Mediterrane puntpaprika's (Sergio herman)
Varkenswangetjes met honing & soja by Jason Atherton
De vleesbom
Onion Bombs
Driekleurige taart met biet, raap en aardpeer
Witloofrolletjes by Geert Van Hecke
Potato side dishes
Zuurdesemtoast, gemarineerd rundvlees & gepekelde groentjes
Soepje garnalen, paddenstoelen & sint-jakobsschelpen
Fish & Chips
Risotto met geroosterde pompoen, salie, paddenstoelen & pancetta
Ratatouille van wilde boschampignons
Sint-jakobsnootje met risotto van erwtjes, risotto & munt
Curry-zalmburger by Colette Dike
Latijns-Amerikaans
>
Ceviche zeebaars
Peruaanse causa met tonijn & avocado
Lomo al Trapo
Quesadilla met chorizo & gamba
Empanadas met tomatenchutney & chipotlerijst
Tacos el pastor
Torta's met chorizo, avocado en ei
Chipotle-honey kipkebabs met gegrilde ananassalsa by Jord Althuizen
Taco pulled chicken
Jambalaya
Braziliaanse Churrasco met chimichurri & tomatensalsa met paprika
Alfajores - Peruaanse karamelkoekjes
Haute Dog - Mexico 86
Haute Dog - Chipolata, coleslaw & sambalmayo
Quinoa kroketten met chili jam
Mexicaanse zwarte-bonenchili met chocolade
Baja-vistaco's
Chili con carne
Chili Con Carne by Sergio Herman
Tortilla met zuiders gebraad en mango-gember-limoenmojo
Enchiladas
Indisch
>
Rendang by Soenil Bahadoer & Bart Van Berkel
Indian curry met gele linzen en aubergine
Bhaji's met uienchutney
Garnalencurry met zelfgemaakte naan
Kipsaté met satésaus
Vindaloo geroosterde groenten & kipspies
Garnalen in Keralacurry
Indische balletjes met rijst
Kip Tikka Masala
Aziatisch
>
Nasi Goreng (Simple Food - Sergio Herman)
Shaksuka (Yotam Ottolenghi)
Koreaanse rundstartaar
Pineapple filled with sticky chicken
Tom Yam Kung
Oosterse wrap by Vrijmoed
Stroperig Szechuanvarkensvlees met sesamzaad
Dessert
>
Snickers - Pinda-ijs & Caramel
Snickers by Jeroen De Pauw
Gâteau brûlée van zoete aardapelen (Michel Troisgros)
Paris-Brest met chocolade-hazelnotenroom
Panna Cotta van mango, passievrucht en hangop
Chocolat chip cookies & Madeleintjes
Kokosrotsjes
Cocktails & Beer
>
Drinks & Bites by Isabel Boons & The Blend Brothers
Moscow Mule by Manuel Wouters
Hierbas de las Dunas
Home
About
Restaurants
Nationaal
>
Cuines, 33
>
Cuines, 33 (2016)
Cuines, 33 (02/2017)
Cuines, 33 (07/2017)
Cuines, 33 (02/2018)
Cuines, 33 (09/2018)
Cuines, 33 (10/2019)
Cuchara
Atelier Gist (05/2022)
Atelier GIST
Burnt
L'Histoire 32
MES-T by l'Histoire 32, Burnt & De Seizoenschuur
Gist @ Villa Vilander
Benoit & Bernard Dewitte
>
Benoit Dewitte vs David Toutain
Benoit & Bernard Dewitte 2016
Benoit & Bernard Dewitte 2017
Benoit & Bernard Dewitte 2018
Oak
>
Oak (2016)
Oak (2017)
Oak (2018)
Oak (04/2019)
The Jane
Hertog Jan
Moules /// Frites by Sergio Herman
Frites Atelier Amsterdam
>
Frites Atelier Amsterdam (Antwerpen)
Frites Atelier Amsterdam - Tasting
L'Air de Rien
Black Smoke
Divin by Sepi
Carcasse by Dierendonck
>
Carcasse by Dierendonck (2016)
Carcasse by Dierendonck (2017)
Woestyne
Mémé Gusta
Vintage Signé Nuance
Brasa
Bartholomeus
Vrijmoed
Fleur De Lin
>
Fleur De Lin 2015
Fleur De Lin 2016
Fleur de Lin 2018
Bistro Bruut
Door 73
Volta
Taco Santo
Hostellerie L'Esco
>
Hostellerie L'Esco 2015
Hostellerie L'Esco 2016 - 1
Hostellerie L'Esco 2016 - 2
Hostellerie L'Esco 2017
Hostellerie L'Esco 2018
De Vijf Seizoenen
Atelier Maple
Mission Masala - Desi Indian Soulfood
LOF Restaurant
SAN Gent
Pulpo by L'Autre Vie (2021)
Pulpo by L'Autre Vie
Rooselaer
>
Rooselaer 01/2014
Rooselaer 07/2014
Rooselaer 2016
Rooselaer 2018
Comme Chez Soi
Bicho Malo
Jan Verhelst
Bistro Gustaaf
Kasteel van Laarne
Les Clos des Recollets
De Superette
Bar Chine
A Food Affair
Bonte B
Cochon De Luxe
Uncle Babe's Burger Bar
>
Uncle Babe's Burger Bar 2016-1
Uncle Babe's Burger Bar 2016-2
Pacht 26
The Bayou
Ellis Gourmet Burger
Otomat
De Snoeck
Pistolet Original & Dierendonck
Publiek
Maca Morado
Meneer
Yellow Bistro
Eat Love Pizza
Umamido
D'Oude Pastorie (Lochristi)
Renard
Internationaal
>
Nederland
>
212 Amsterdam
Tribeca
Librije's Zusje
Pure C
>
Pure C 2014
Pure C 2015
Pure C 2016
AIRrepublic
Blueness - Japanese Style Cuisine
Meliefste
De Kromme Watergang
De Leest
Barcelona
>
Roca Moo
Londen
>
The Ledbury
Dinner
Pollen Street Social
Typing Room
Ametsa with Arzak Instruction
Andina
Parijs
>
La Durée
Aux Lyonnais
Hélène Darroze
Events
Foodtruck De Kok-Madam
Antwerpen Proeft 2014
Antwerpen Proeft 2016
Antwerpen Proeft 2018
Flemisch Food Bash 2015
Tequila & Mezcal Fest 2017
Barrio Cantina 2014
Barrio Cantina @ Gentse Feesten 2015
Foodtruckfestival Fête près de la Gare
Recepten
Klassiek
>
Pompoen, lam & hummus (Sobremesa by Sergio Herman)
Broodje pulled pork
Ossobuco met farfalle (Sergio Herman)
Mediterrane puntpaprika's (Sergio herman)
Varkenswangetjes met honing & soja by Jason Atherton
De vleesbom
Onion Bombs
Driekleurige taart met biet, raap en aardpeer
Witloofrolletjes by Geert Van Hecke
Potato side dishes
Zuurdesemtoast, gemarineerd rundvlees & gepekelde groentjes
Soepje garnalen, paddenstoelen & sint-jakobsschelpen
Fish & Chips
Risotto met geroosterde pompoen, salie, paddenstoelen & pancetta
Ratatouille van wilde boschampignons
Sint-jakobsnootje met risotto van erwtjes, risotto & munt
Curry-zalmburger by Colette Dike
Latijns-Amerikaans
>
Ceviche zeebaars
Peruaanse causa met tonijn & avocado
Lomo al Trapo
Quesadilla met chorizo & gamba
Empanadas met tomatenchutney & chipotlerijst
Tacos el pastor
Torta's met chorizo, avocado en ei
Chipotle-honey kipkebabs met gegrilde ananassalsa by Jord Althuizen
Taco pulled chicken
Jambalaya
Braziliaanse Churrasco met chimichurri & tomatensalsa met paprika
Alfajores - Peruaanse karamelkoekjes
Haute Dog - Mexico 86
Haute Dog - Chipolata, coleslaw & sambalmayo
Quinoa kroketten met chili jam
Mexicaanse zwarte-bonenchili met chocolade
Baja-vistaco's
Chili con carne
Chili Con Carne by Sergio Herman
Tortilla met zuiders gebraad en mango-gember-limoenmojo
Enchiladas
Indisch
>
Rendang by Soenil Bahadoer & Bart Van Berkel
Indian curry met gele linzen en aubergine
Bhaji's met uienchutney
Garnalencurry met zelfgemaakte naan
Kipsaté met satésaus
Vindaloo geroosterde groenten & kipspies
Garnalen in Keralacurry
Indische balletjes met rijst
Kip Tikka Masala
Aziatisch
>
Nasi Goreng (Simple Food - Sergio Herman)
Shaksuka (Yotam Ottolenghi)
Koreaanse rundstartaar
Pineapple filled with sticky chicken
Tom Yam Kung
Oosterse wrap by Vrijmoed
Stroperig Szechuanvarkensvlees met sesamzaad
Dessert
>
Snickers - Pinda-ijs & Caramel
Snickers by Jeroen De Pauw
Gâteau brûlée van zoete aardapelen (Michel Troisgros)
Paris-Brest met chocolade-hazelnotenroom
Panna Cotta van mango, passievrucht en hangop
Chocolat chip cookies & Madeleintjes
Kokosrotsjes
Cocktails & Beer
>
Drinks & Bites by Isabel Boons & The Blend Brothers
Moscow Mule by Manuel Wouters
Hierbas de las Dunas