In Search of Taste
  • Home
  • About
  • Restaurants Nationaal
    • Untitled
    • Cuines, 33 >
      • Cuines, 33 (2016)
      • Cuines, 33 (02/2017)
      • Cuines, 33 (07/2017)
      • Cuines, 33 (02/2018)
      • Cuines, 33 (09/2018)
      • Cuines, 33 (10/2019)
    • Cuchara
    • Atelier Gist (Jason & Laurence) >
      • Atelier Gist (04/2023)
      • Atelier Gist (05/2022)
      • Atelier GIST
      • Burnt
      • L'Histoire 32
      • MES-T by l'Histoire 32, Burnt & De Seizoenschuur
      • Gist @ Villa Vilander
    • Benoit & Bernard Dewitte >
      • Benoit Dewitte vs David Toutain
      • Benoit & Bernard Dewitte 2016
      • Benoit & Bernard Dewitte 2017
      • Benoit & Bernard Dewitte 2018
    • Oak >
      • Oak (2016)
      • Oak (2017)
      • Oak (2018)
      • Oak (04/2019)
    • The Jane
    • Hertog Jan
    • Bartholomeus
    • Vrijmoed
    • Comme Chez Soi
    • De Vijf Seizoenen
    • Fleur De Lin >
      • Fleur De Lin 2015
      • Fleur De Lin 2016
      • Fleur de Lin 2018
    • Bistro Bruut
    • Atelier Maple
    • Bar Bask
    • Dunas Dine
    • Talloor d'Or
    • Door 73
    • Publiek
    • Yalo hotel & restaurant
    • LOF Restaurant
    • L'Air de Rien
    • Chateau de Mirwart
    • Woestyne
    • Bonte B
    • D'Oude Pastorie (Lochristi)
    • Pulpo by L'Autre Vie
    • Pulpo by L'Autre Vie (2021)
    • Black Smoke
    • Rooselaer >
      • Rooselaer 01/2014
      • Rooselaer 07/2014
      • Rooselaer 2016
      • Rooselaer 2018
    • Pacht 26
    • Cochon De Luxe
    • Moules /// Frites by Sergio Herman
    • Hostellerie L'Esco >
      • Hostellerie L'Esco 2015
      • Hostellerie L'Esco 2016 - 1
      • Hostellerie L'Esco 2016 - 2
      • Hostellerie L'Esco 2017
      • Hostellerie L'Esco 2018
    • Carcasse by Dierendonck >
      • Carcasse by Dierendonck (2016)
      • Carcasse by Dierendonck (2017)
    • Divin by Sepi
    • Mémé Gusta
    • Vintage Signé Nuance
    • Bistro Gustaaf
    • Kasteel van Laarne
    • Les Clos des Recollets
    • De Snoeck
    • Yellow Bistro
    • Renard
  • Restaurants Internationaal
    • Duitsland >
      • Tim Raue
    • Nederland >
      • Rijks x Quintonil
      • 212 Amsterdam
      • Tribeca
      • Librije's Zusje/Spectrum
      • Pure C >
        • Pure C 2014
        • Pure C 2015
        • Pure C 2016
      • AIRrepublic
      • Blueness - Japanese Style Cuisine
      • Meliefste
      • De Kromme Watergang
      • De Leest
    • Barcelona >
      • Cocina Hermanos Torres
      • Roca Moo
    • Londen >
      • The Ledbury
      • Dinner
      • Cavita - Heritage Mexican Cuisine
      • St Barts
      • Pollen Street Social
      • Typing Room
      • Ametsa with Arzak Instruction
      • Andina
    • Parijs >
      • Hélène Darroze
      • Aux Lyonnais
      • La Durée
  • Streetfood restaurants
    • Pizzeria Sofia
    • Taco Santo
    • Mission Masala - Desi Indian Soulfood
    • Frites Atelier Amsterdam >
      • Frites Atelier Amsterdam (Antwerpen)
      • Frites Atelier Amsterdam - Tasting
    • Umamido
    • Bicho Malo
    • Eat Love Pizza
    • Otomat
    • A Food Affair
    • Uncle Babe's Burger Bar >
      • Uncle Babe's Burger Bar 2016-1
      • Uncle Babe's Burger Bar 2016-2
    • Ellis Gourmet Burger
    • Maca Morado
    • Bar Chine
    • De Superette
    • Pistolet Original & Dierendonck
  • Recepten
    • Klassiek >
      • Pompoen, lam & hummus (Sobremesa by Sergio Herman)
      • Broodje pulled pork
      • Ossobuco met farfalle (Sergio Herman)
      • Mediterrane puntpaprika's (Sergio herman)
      • Varkenswangetjes met honing & soja by Jason Atherton
      • De vleesbom
      • Onion Bombs
      • Driekleurige taart met biet, raap en aardpeer
      • Witloofrolletjes by Geert Van Hecke
      • Potato side dishes
      • Zuurdesemtoast, gemarineerd rundvlees & gepekelde groentjes
      • Soepje garnalen, paddenstoelen & sint-jakobsschelpen
      • Fish & Chips
      • Risotto met geroosterde pompoen, salie, paddenstoelen & pancetta
      • Ratatouille van wilde boschampignons
      • Sint-jakobsnootje met risotto van erwtjes, risotto & munt
      • Curry-zalmburger by Colette Dike
    • Latijns-Amerikaans >
      • Ceviche zeebaars
      • Peruaanse causa met tonijn & avocado
      • Lomo al Trapo
      • Quesadilla met chorizo & gamba
      • Empanadas met tomatenchutney & chipotlerijst
      • Tacos el pastor
      • Torta's met chorizo, avocado en ei
      • Chipotle-honey kipkebabs met gegrilde ananassalsa by Jord Althuizen
      • Taco pulled chicken
      • Jambalaya
      • Braziliaanse Churrasco met chimichurri & tomatensalsa met paprika
      • Alfajores - Peruaanse karamelkoekjes
      • Haute Dog - Mexico 86
      • Haute Dog - Chipolata, coleslaw & sambalmayo
      • Quinoa kroketten met chili jam
      • Mexicaanse zwarte-bonenchili met chocolade
      • Baja-vistaco's
      • Chili con carne
      • Chili Con Carne by Sergio Herman
      • Tortilla met zuiders gebraad en mango-gember-limoenmojo
      • Enchiladas
    • Indisch >
      • Rendang by Soenil Bahadoer & Bart Van Berkel
      • Indian curry met gele linzen en aubergine
      • Bhaji's met uienchutney
      • Garnalencurry met zelfgemaakte naan
      • Kipsaté met satésaus
      • Vindaloo geroosterde groenten & kipspies
      • Garnalen in Keralacurry
      • Indische balletjes met rijst
      • Kip Tikka Masala
    • Aziatisch >
      • Nasi Goreng (Simple Food - Sergio Herman)
      • Shaksuka (Yotam Ottolenghi)
      • Koreaanse rundstartaar
      • Pineapple filled with sticky chicken
      • Tom Yam Kung
      • Oosterse wrap by Vrijmoed
      • Stroperig Szechuanvarkensvlees met sesamzaad
    • Dessert >
      • Snickers - Pinda-ijs & Caramel
      • Snickers by Jeroen De Pauw
      • Gâteau brûlée van zoete aardapelen (Michel Troisgros)
      • Paris-Brest met chocolade-hazelnotenroom
      • Panna Cotta van mango, passievrucht en hangop
      • Chocolat chip cookies & Madeleintjes
      • Kokosrotsjes

Proudly powered by Weebly
  • Home
  • About
  • Restaurants Nationaal
    • Untitled
    • Cuines, 33 >
      • Cuines, 33 (2016)
      • Cuines, 33 (02/2017)
      • Cuines, 33 (07/2017)
      • Cuines, 33 (02/2018)
      • Cuines, 33 (09/2018)
      • Cuines, 33 (10/2019)
    • Cuchara
    • Atelier Gist (Jason & Laurence) >
      • Atelier Gist (04/2023)
      • Atelier Gist (05/2022)
      • Atelier GIST
      • Burnt
      • L'Histoire 32
      • MES-T by l'Histoire 32, Burnt & De Seizoenschuur
      • Gist @ Villa Vilander
    • Benoit & Bernard Dewitte >
      • Benoit Dewitte vs David Toutain
      • Benoit & Bernard Dewitte 2016
      • Benoit & Bernard Dewitte 2017
      • Benoit & Bernard Dewitte 2018
    • Oak >
      • Oak (2016)
      • Oak (2017)
      • Oak (2018)
      • Oak (04/2019)
    • The Jane
    • Hertog Jan
    • Bartholomeus
    • Vrijmoed
    • Comme Chez Soi
    • De Vijf Seizoenen
    • Fleur De Lin >
      • Fleur De Lin 2015
      • Fleur De Lin 2016
      • Fleur de Lin 2018
    • Bistro Bruut
    • Atelier Maple
    • Bar Bask
    • Dunas Dine
    • Talloor d'Or
    • Door 73
    • Publiek
    • Yalo hotel & restaurant
    • LOF Restaurant
    • L'Air de Rien
    • Chateau de Mirwart
    • Woestyne
    • Bonte B
    • D'Oude Pastorie (Lochristi)
    • Pulpo by L'Autre Vie
    • Pulpo by L'Autre Vie (2021)
    • Black Smoke
    • Rooselaer >
      • Rooselaer 01/2014
      • Rooselaer 07/2014
      • Rooselaer 2016
      • Rooselaer 2018
    • Pacht 26
    • Cochon De Luxe
    • Moules /// Frites by Sergio Herman
    • Hostellerie L'Esco >
      • Hostellerie L'Esco 2015
      • Hostellerie L'Esco 2016 - 1
      • Hostellerie L'Esco 2016 - 2
      • Hostellerie L'Esco 2017
      • Hostellerie L'Esco 2018
    • Carcasse by Dierendonck >
      • Carcasse by Dierendonck (2016)
      • Carcasse by Dierendonck (2017)
    • Divin by Sepi
    • Mémé Gusta
    • Vintage Signé Nuance
    • Bistro Gustaaf
    • Kasteel van Laarne
    • Les Clos des Recollets
    • De Snoeck
    • Yellow Bistro
    • Renard
  • Restaurants Internationaal
    • Duitsland >
      • Tim Raue
    • Nederland >
      • Rijks x Quintonil
      • 212 Amsterdam
      • Tribeca
      • Librije's Zusje/Spectrum
      • Pure C >
        • Pure C 2014
        • Pure C 2015
        • Pure C 2016
      • AIRrepublic
      • Blueness - Japanese Style Cuisine
      • Meliefste
      • De Kromme Watergang
      • De Leest
    • Barcelona >
      • Cocina Hermanos Torres
      • Roca Moo
    • Londen >
      • The Ledbury
      • Dinner
      • Cavita - Heritage Mexican Cuisine
      • St Barts
      • Pollen Street Social
      • Typing Room
      • Ametsa with Arzak Instruction
      • Andina
    • Parijs >
      • Hélène Darroze
      • Aux Lyonnais
      • La Durée
  • Streetfood restaurants
    • Pizzeria Sofia
    • Taco Santo
    • Mission Masala - Desi Indian Soulfood
    • Frites Atelier Amsterdam >
      • Frites Atelier Amsterdam (Antwerpen)
      • Frites Atelier Amsterdam - Tasting
    • Umamido
    • Bicho Malo
    • Eat Love Pizza
    • Otomat
    • A Food Affair
    • Uncle Babe's Burger Bar >
      • Uncle Babe's Burger Bar 2016-1
      • Uncle Babe's Burger Bar 2016-2
    • Ellis Gourmet Burger
    • Maca Morado
    • Bar Chine
    • De Superette
    • Pistolet Original & Dierendonck
  • Recepten
    • Klassiek >
      • Pompoen, lam & hummus (Sobremesa by Sergio Herman)
      • Broodje pulled pork
      • Ossobuco met farfalle (Sergio Herman)
      • Mediterrane puntpaprika's (Sergio herman)
      • Varkenswangetjes met honing & soja by Jason Atherton
      • De vleesbom
      • Onion Bombs
      • Driekleurige taart met biet, raap en aardpeer
      • Witloofrolletjes by Geert Van Hecke
      • Potato side dishes
      • Zuurdesemtoast, gemarineerd rundvlees & gepekelde groentjes
      • Soepje garnalen, paddenstoelen & sint-jakobsschelpen
      • Fish & Chips
      • Risotto met geroosterde pompoen, salie, paddenstoelen & pancetta
      • Ratatouille van wilde boschampignons
      • Sint-jakobsnootje met risotto van erwtjes, risotto & munt
      • Curry-zalmburger by Colette Dike
    • Latijns-Amerikaans >
      • Ceviche zeebaars
      • Peruaanse causa met tonijn & avocado
      • Lomo al Trapo
      • Quesadilla met chorizo & gamba
      • Empanadas met tomatenchutney & chipotlerijst
      • Tacos el pastor
      • Torta's met chorizo, avocado en ei
      • Chipotle-honey kipkebabs met gegrilde ananassalsa by Jord Althuizen
      • Taco pulled chicken
      • Jambalaya
      • Braziliaanse Churrasco met chimichurri & tomatensalsa met paprika
      • Alfajores - Peruaanse karamelkoekjes
      • Haute Dog - Mexico 86
      • Haute Dog - Chipolata, coleslaw & sambalmayo
      • Quinoa kroketten met chili jam
      • Mexicaanse zwarte-bonenchili met chocolade
      • Baja-vistaco's
      • Chili con carne
      • Chili Con Carne by Sergio Herman
      • Tortilla met zuiders gebraad en mango-gember-limoenmojo
      • Enchiladas
    • Indisch >
      • Rendang by Soenil Bahadoer & Bart Van Berkel
      • Indian curry met gele linzen en aubergine
      • Bhaji's met uienchutney
      • Garnalencurry met zelfgemaakte naan
      • Kipsaté met satésaus
      • Vindaloo geroosterde groenten & kipspies
      • Garnalen in Keralacurry
      • Indische balletjes met rijst
      • Kip Tikka Masala
    • Aziatisch >
      • Nasi Goreng (Simple Food - Sergio Herman)
      • Shaksuka (Yotam Ottolenghi)
      • Koreaanse rundstartaar
      • Pineapple filled with sticky chicken
      • Tom Yam Kung
      • Oosterse wrap by Vrijmoed
      • Stroperig Szechuanvarkensvlees met sesamzaad
    • Dessert >
      • Snickers - Pinda-ijs & Caramel
      • Snickers by Jeroen De Pauw
      • Gâteau brûlée van zoete aardapelen (Michel Troisgros)
      • Paris-Brest met chocolade-hazelnotenroom
      • Panna Cotta van mango, passievrucht en hangop
      • Chocolat chip cookies & Madeleintjes
      • Kokosrotsjes