In Search of Taste
  • Home
  • About
  • ISOT Top 5
    • Top 5 - 2017
    • TOP 5 - 2016
    • TOP 5 - 2015
  • Restaurants
    • Nationaal >
      • Cuines, 33 >
        • Cuines, 33 (2016)
        • Cuines, 33 (02/2017)
        • Cuines, 33 (07/2017)
        • Cuines, 33 (02/2018)
        • Cuines, 33 (09/2018)
        • Cuines, 33 (10/2019)
      • Cuchara
      • Burnt
      • L'Histoire 32
      • MES-T by l'Histoire 32, Burnt & De Seizoenschuur
      • Benoit & Bernard Dewitte >
        • Benoit Dewitte vs David Toutain
        • Benoit & Bernard Dewitte 2016
        • Benoit & Bernard Dewitte 2017
        • Benoit & Bernard Dewitte 2018
      • Oak >
        • Oak (2016)
        • Oak (2017)
        • Oak (2018)
        • Oak (04/2019)
      • The Jane
      • Hertog Jan
      • Frites Atelier Amsterdam >
        • Frites Atelier Amsterdam (Antwerpen)
        • Frites Atelier Amsterdam - Tasting
      • L'Air de Rien
      • Black Smoke
      • Divin by Sepi
      • Carcasse by Dierendonck >
        • Carcasse by Dierendonck (2016)
        • Carcasse by Dierendonck (2017)
      • Woestyne
      • Mémé Gusta
      • Vintage Signé Nuance
      • Brasa
      • Bartholomeus
      • Vrijmoed
      • Fleur De Lin >
        • Fleur De Lin 2015
        • Fleur De Lin 2016
        • Fleur de Lin 2018
      • Bistro Bruut
      • Door 73
      • Volta
      • Taco Santo
      • Hostellerie L'Esco >
        • Hostellerie L'Esco 2015
        • Hostellerie L'Esco 2016 - 1
        • Hostellerie L'Esco 2016 - 2
        • Hostellerie L'Esco 2017
        • Hostellerie L'Esco 2018
      • De Vijf Seizoenen
      • Atelier Maple
      • Mission Masala - Desi Indian Soulfood
      • LOF Restaurant
      • SAN Gent
      • Pulpo by L'Autre Vie
      • Rooselaer >
        • Rooselaer 01/2014
        • Rooselaer 07/2014
        • Rooselaer 2016
        • Rooselaer 2018
      • Comme Chez Soi
      • Bicho Malo
      • Jan Verhelst
      • Bistro Gustaaf
      • Kasteel van Laarne
      • Les Clos des Recollets
      • De Superette
      • Bar Chine
      • A Food Affair
      • Bonte B
      • Cochon De Luxe
      • Uncle Babe's Burger Bar >
        • Uncle Babe's Burger Bar 2016-1
        • Uncle Babe's Burger Bar 2016-2
      • Pacht 26
      • The Bayou
      • Ellis Gourmet Burger
      • Otomat
      • De Snoeck
      • Pistolet Original & Dierendonck
      • Publiek
      • Maca Morado
      • Meneer
      • Yellow Bistro
      • Eat Love Pizza
      • Umamido
      • D'Oude Pastorie (Lochristi)
      • Renard
    • Internationaal >
      • Nederland >
        • Librije's Zusje
        • Pure C >
          • Pure C 2014
          • Pure C 2015
          • Pure C 2016
        • AIRrepublic
        • Blueness - Japanese Style Cuisine
        • Meliefste
        • De Kromme Watergang
        • De Leest
      • Barcelona >
        • Roca Moo
      • Londen >
        • The Ledbury
        • Dinner
        • Pollen Street Social
        • Typing Room
        • Ametsa with Arzak Instruction
        • Andina
      • Parijs >
        • La Durée
        • Aux Lyonnais
        • Hélène Darroze
  • Bars
    • The Pharmacy Experimental
    • Uncle Babe's Burger Bar >
      • Uncle Babe's Burger Bar 2016-1
      • Uncle Babe's Burger Bar 2016-2
    • PROOF - Shop & Tasting Room
    • Palenque & Comida
    • Brouwerij De Koninck
    • Brouwerij Achouffe
  • Events
    • Foodtruck De Kok-Madam
    • Antwerpen Proeft 2014
    • Antwerpen Proeft 2016
    • Antwerpen Proeft 2018
    • Flemisch Food Bash 2015
    • Tequila & Mezcal Fest 2017
    • Barrio Cantina 2014
    • Barrio Cantina @ Gentse Feesten 2015
    • Foodtruckfestival Fête près de la Gare
  • Shops
    • PROOF
    • The Chocolate Line
    • Pierre Marcolini
    • Brood & Banket De Coninck
    • Monsieur Boudin
  • Hotel
    • L'Ancien Hôpital >
      • L'Ancien Hôpital 2013
      • L'Ancien Hôpital 2014
      • L'Ancien Hôpital 2016
    • Une Maison à la Campagne
  • Recepten
    • Klassiek >
      • Pompoen, lam & hummus (Sobremesa by Sergio Herman)
      • Broodje pulled pork
      • Ossobuco met farfalle (Sergio Herman)
      • Mediterrane puntpaprika's (Sergio herman)
      • Varkenswangetjes met honing & soja by Jason Atherton
      • De vleesbom
      • Onion Bombs
      • Driekleurige taart met biet, raap en aardpeer
      • Witloofrolletjes by Geert Van Hecke
      • Potato side dishes
      • Zuurdesemtoast, gemarineerd rundvlees & gepekelde groentjes
      • Soepje garnalen, paddenstoelen & sint-jakobsschelpen
      • Fish & Chips
      • Risotto met geroosterde pompoen, salie, paddenstoelen & pancetta
      • Ratatouille van wilde boschampignons
      • Sint-jakobsnootje met risotto van erwtjes, risotto & munt
      • Curry-zalmburger by Colette Dike
    • Latijns-Amerikaans >
      • Lomo al Trapo
      • Quesadilla met chorizo & gamba
      • Empanadas met tomatenchutney & chipotlerijst
      • Tacos el pastor
      • Torta's met chorizo, avocado en ei
      • Chipotle-honey kipkebabs met gegrilde ananassalsa by Jord Althuizen
      • Taco pulled chicken
      • Jambalaya
      • Braziliaanse Churrasco met chimichurri & tomatensalsa met paprika
      • Alfajores - Peruaanse karamelkoekjes
      • Haute Dog - Mexico 86
      • Haute Dog - Chipolata, coleslaw & sambalmayo
      • Quinoa kroketten met chili jam
      • Mexicaanse zwarte-bonenchili met chocolade
      • Baja-vistaco's
      • Chili con carne
      • Chili Con Carne by Sergio Herman
      • Tortilla met zuiders gebraad en mango-gember-limoenmojo
      • Enchiladas
    • Indisch >
      • Rendang by Soenil Bahadoer & Bart Van Berkel
      • Indian curry met gele linzen en aubergine
      • Bhaji's met uienchutney
      • Garnalencurry met zelfgemaakte naan
      • Kipsaté met satésaus
      • Vindaloo geroosterde groenten & kipspies
      • Garnalen in Keralacurry
      • Indische balletjes met rijst
      • Kip Tikka Masala
    • Aziatisch >
      • Nasi Goreng (Simple Food - Sergio Herman)
      • Shaksuka (Yotam Ottolenghi)
      • Koreaanse rundstartaar
      • Pineapple filled with sticky chicken
      • Tom Yam Kung
      • Oosterse wrap by Vrijmoed
      • Stroperig Szechuanvarkensvlees met sesamzaad
    • Dessert >
      • Snickers - Pinda-ijs & Caramel
      • Snickers by Jeroen De Pauw
      • Gâteau brûlée van zoete aardapelen (Michel Troisgros)
      • Paris-Brest met chocolade-hazelnotenroom
      • Panna Cotta van mango, passievrucht en hangop
      • Chocolat chip cookies & Madeleintjes
      • Kokosrotsjes
    • Cocktails & Beer >
      • Drinks & Bites by Isabel Boons & The Blend Brothers
      • Moscow Mule by Manuel Wouters
      • Hierbas de las Dunas

Oak 2018

30/7/2018

0 Reacties

 
Sinds 2 jaar hoort Oak bij mijn favoriete adresjes dus moest ik er dit jaar ook zeker eens passeren om van Marcello Ballardin zijn kunsten te genieten.  Wat ik van mijn laatste bezoek onthouden heb, is dat ik er tegen een zeer scherpe prijs zeer lekker gegeten heb.  Maar ook dat de bediening zeer goed is.  In het restaurant zaten er 18 gasten en de gastvrouw stond in om deze allemaal te bedienen.  Ze bediende iedereen op een snelle en correcte manier, ze merkte alles op en maakte daarnaast ook nog eens tijd om een praatje te slaan.  Ok, de keukenbrigade hielp wel mee om de gerechten in te zetten.  Maar toch, je moet het maar doen.  Er zijn er maar weinigen die het haar zouden nadoen.  Eentje van goudwaarde in je team!
​
De aperitiefkaart moeten we hier nooit zien omdat we steeds kiezen voor onze favoriete mocktail die gemaakt is van koriander, limoen en bergamot.  Daarbij werden enkele lekkere starters gepresenteerd waar bij mij vooral de 6 maand gefermenteerde rammenas met aardbei mij zal bijblijven.  Deze had een zeer sterke smaak en deed mij een beetje aan kaas denken.
Mocktail van koriander, limoen en bergamot
Seizoensgroentjes
Sigaar van dragon met een vulling van geitenkaas
Klassieker van het huis 'caesar salad' Oak-style
Cracker met een mouse van aubergine en olijf
​6 maand gefermenteerde rammenas met aardbei
Eén blik op de menukaart liet mij al meteen watertanden want daar stonden 3 voorgerechten die echt mijn meug waren!  We begonnen met een stukje Hamachi die in een fris zurige ceviche verwerkt was.  Ik ben een echte curry-lover dus kon ik het tweede voorgerecht echt wel smaken.  We kregen een best wel pittige curry met kabeljauw en mosseltjes.  Waw, één van de beste curry's die ik al gegeten had!  En dan moest het laatste voorgerecht nog komen: een tartaar van gerijpt Txogitxu rund uit het Baskenland, gecombineerd met gepekeld groentjes en tempura.  De combinatie van het zure met het zoute was subliem.  Dit was pure umami!
Voor de volgende gang bleven we in het Baskenland want als hoofdgerecht kregen we Aradoa kip.  Ik moet zeggen dat ik meestal niet wild wordt als er kip op de menu staat.  Meestal krijgt de kip wel gezelschap van verschillende lekkere garnituren, maar vergeet men de kip smaak te geven.  Maar bij de voorstelling van het menu hadden ze me al verteld dat de kip op drie wijzen gebracht wordt en met Marcello aan het fornuis kon het natuurlijk niet misgaan.  En inderdaad, toen we de kip op drie wijzen aan tafel kregen, begon mijn hart al sneller te slaan want wat zag dit er al goed uit.  Van de kip had men de vleugeltjes gelakt met bbq-saus.  Deze waren heerlijk krokant aan de buitenkant en sappig vanbinnen.  Deze 'chicken wings' waren in een mum van tijd opgepeuzeld en de vingers werden één voor één schoongelikt om nog even na te genieten van deze heerlijke wings.  Vervolgens kregen we een taco die gevuld was met de bil van de kip, smeuïge guacamole en jalapeno.  Als laatste kregen we de borst van de kip en meestal is dit het stuk van de kip die bij ons het langst op tafel blijft liggen omdat dit toch een droger stuk van de kip is.  Maar niet bij Oak!  De borst was heerlijk sappig en had ook nog even op de Big Green Egg gelegen wat natuurlijk extra smaak gaf.  Bij de borst werden nog worteltjes, mais en kersen gegeven wat het geheel een zoete toets gaf.  Ik moet zeggen dat deze gang af was en ik mij nog lang zal herinneren!
We besloten om maar één dessert te nemen, maar de gastvrouw stelde voor om elk één te nemen zodat we toch van elk dessert konden proeven.  Het eerste dessert was een combinatie van passievrucht en selder.  Het tweede bestond dan uit aardbei en verveine.

De wijnkaart is klein, maar er staan wel lekkere en soms ook speciale wijnen op en dat is het belangrijkste.  Kwaliteit boven kwantiteit!  Zo hebben mij onder andere Paramos de Nicasia en Force Majeur verrast.  Verrassende smaken in het glas en dat heb ik graag.
Deltetto 'San Michele' 2017 - Piëmonte Italië - Roero Arneis
Paramos de Nicasia 2017 - Rueda Spanje - Verdejo
Force Majeur 2017 - Swartland Zuid-Afrika - Cinsault
Dom. Roche-Audran 'César' 2015 - Côtes de Rhône Villages Frankrijk - Grenache

We zijn hier nu al een paar keer geweest en telkens zijn we hier met een fijn gevoel van tafel gegaan, maar nu was het toch echt fantastisch!  Marcello en zijn gouden keukenteam hebben ons nu echt omver geblazen!  De ster die ze eind vorig jaar eindelijk gekregen hebben, is dubbel en dik verdiend!
www.oakgent.be/
Review 'Oak 2016': www.insearchoftaste.be/oak-2016.html
Review 'oak 2017': www.insearchoftaste.be/oak-2017.html
0 Reacties

Benoit & Bernard Dewitte 2018

29/7/2018

0 Reacties

 
De laatste tijd is het al even geleden dat we nog eens een restaurant bezocht hebben omdat de bouw-microbe ons te pakken heeft. Door ons bouwproject schiet er niet meer zoveel tijd over voor culinaire uitstapjes. Maar af en toe pikken we toch nog eens een restaurantje mee en dan kies ik voor een van mijn favorieten omdat ik weet dat het daar altijd goed is. Deze keer werd het een uitstapje naar de Provence van Vlaanderen, namelijk Benoit & Bernard Dewitte te Zingem.

Zoals altijd werden we vriendelijk ontvangen door Bernard en kregen we hetzelfde tafeltje als de vorige keer en dat is voor mij een van de mooiste van het restaurant. Het interieur van het restaurant is landelijk en als je weet dat het ontwerp van ons huis geïnspireerd is op dit restaurant dan weet je dat dit helemaal onze smaak is.
​Een ideale formule bij Benoit Dewitte is de all-in marktmenu. Voor de prijs van 105€ krijg je dan 4 gangen, aperitief, aangepaste wijnen, water en koffie. Wel op voorhand bij de reservatie te melden.  We begonnen deze middag met enkele amuses:
Morteau - linzen
Parmezaan - bloemkool
komkommer - appel
Meloen - lavas
​Tomaat - gember
Moinette - olijf - ajuin
We starten de voorgerechten met makreel die op brood krokant gebakken was en die verfrissing kreeg van tomaten variëteiten, granité en verse geitenkaas.  De tweede gang was lotte die gelakkeerd was met miso.  Deze werd geserveerd werd met komkommer en een mousse van lavas.  Voor het hoofdgerecht kregen we een stukje vlees, namelijk een mooi stukje lam uit de Pyreneeën.  Courgette en rozemarijn maakten het bordje af.
Het dessert was een stukje cake van vlozaad, ijs van yoghurt en kersen die in rode wijn gemarineerd waren.
En als afsluiter kregen we in de tuin nog enkele mignardises: praline van duindoornbes, een taartje met blauwe bessen en nog een 'gummi' snoepje van perzik.
Wat voor mij dat tikkeltje extra aan een bezoek aan Benoit Dewitte geeft, is een bezoekje aan hun mooie tuin. We moesten dus ook geen tweemaal nadenken toen ons voorgesteld werd om onze koffie tussen de fruitbomen te drinken. En om nog wat langer van deze mooie namiddag te genieten, namen we nog een kaasplankje met krokante toast, een frisse chutney en een glaasje Madeira.  Yep, het leven kan mooi zijn …
benoitdewitte.be
Benoit Dewitte & David Toutain: www.insearchoftaste.be/benoit-dewitte-vs-david-toutain.html
Benoit & Bernarde Dewitte 2016: www.insearchoftaste.be/benoit--bernard-dewitte-2016.html
Benoit & Bernard Dewitte 2017: www.insearchoftaste.be/benoit--bernard-dewitte-2017.html
0 Reacties

    Kristof Jacobs

    Smaak, fris, zuur, bitter, exotisch, sfeer, interieur, gezelligheid, genieten, comfort food, streetfood, dromen, passie, herinneringen, eindeloze zoektocht, power, umami, ...

    Archives

    Februari 2021
    Januari 2021
    September 2020
    Februari 2020
    Januari 2020
    December 2019
    November 2019
    Oktober 2019
    Augustus 2019
    Juli 2019
    Juni 2019
    Mei 2019
    Maart 2019
    Februari 2019
    Januari 2019
    December 2018
    November 2018
    September 2018
    Augustus 2018
    Juli 2018
    Mei 2018
    April 2018
    Maart 2018
    Februari 2018
    Januari 2018
    December 2017
    Oktober 2017
    September 2017
    Augustus 2017
    Juli 2017
    Juni 2017
    Mei 2017
    April 2017
    Maart 2017
    Februari 2017
    Januari 2017
    December 2016
    November 2016
    Oktober 2016
    September 2016
    Augustus 2016
    Juli 2016

    Categories

    Alles

    RSS-feed

Proudly powered by Weebly
  • Home
  • About
  • ISOT Top 5
    • Top 5 - 2017
    • TOP 5 - 2016
    • TOP 5 - 2015
  • Restaurants
    • Nationaal >
      • Cuines, 33 >
        • Cuines, 33 (2016)
        • Cuines, 33 (02/2017)
        • Cuines, 33 (07/2017)
        • Cuines, 33 (02/2018)
        • Cuines, 33 (09/2018)
        • Cuines, 33 (10/2019)
      • Cuchara
      • Burnt
      • L'Histoire 32
      • MES-T by l'Histoire 32, Burnt & De Seizoenschuur
      • Benoit & Bernard Dewitte >
        • Benoit Dewitte vs David Toutain
        • Benoit & Bernard Dewitte 2016
        • Benoit & Bernard Dewitte 2017
        • Benoit & Bernard Dewitte 2018
      • Oak >
        • Oak (2016)
        • Oak (2017)
        • Oak (2018)
        • Oak (04/2019)
      • The Jane
      • Hertog Jan
      • Frites Atelier Amsterdam >
        • Frites Atelier Amsterdam (Antwerpen)
        • Frites Atelier Amsterdam - Tasting
      • L'Air de Rien
      • Black Smoke
      • Divin by Sepi
      • Carcasse by Dierendonck >
        • Carcasse by Dierendonck (2016)
        • Carcasse by Dierendonck (2017)
      • Woestyne
      • Mémé Gusta
      • Vintage Signé Nuance
      • Brasa
      • Bartholomeus
      • Vrijmoed
      • Fleur De Lin >
        • Fleur De Lin 2015
        • Fleur De Lin 2016
        • Fleur de Lin 2018
      • Bistro Bruut
      • Door 73
      • Volta
      • Taco Santo
      • Hostellerie L'Esco >
        • Hostellerie L'Esco 2015
        • Hostellerie L'Esco 2016 - 1
        • Hostellerie L'Esco 2016 - 2
        • Hostellerie L'Esco 2017
        • Hostellerie L'Esco 2018
      • De Vijf Seizoenen
      • Atelier Maple
      • Mission Masala - Desi Indian Soulfood
      • LOF Restaurant
      • SAN Gent
      • Pulpo by L'Autre Vie
      • Rooselaer >
        • Rooselaer 01/2014
        • Rooselaer 07/2014
        • Rooselaer 2016
        • Rooselaer 2018
      • Comme Chez Soi
      • Bicho Malo
      • Jan Verhelst
      • Bistro Gustaaf
      • Kasteel van Laarne
      • Les Clos des Recollets
      • De Superette
      • Bar Chine
      • A Food Affair
      • Bonte B
      • Cochon De Luxe
      • Uncle Babe's Burger Bar >
        • Uncle Babe's Burger Bar 2016-1
        • Uncle Babe's Burger Bar 2016-2
      • Pacht 26
      • The Bayou
      • Ellis Gourmet Burger
      • Otomat
      • De Snoeck
      • Pistolet Original & Dierendonck
      • Publiek
      • Maca Morado
      • Meneer
      • Yellow Bistro
      • Eat Love Pizza
      • Umamido
      • D'Oude Pastorie (Lochristi)
      • Renard
    • Internationaal >
      • Nederland >
        • Librije's Zusje
        • Pure C >
          • Pure C 2014
          • Pure C 2015
          • Pure C 2016
        • AIRrepublic
        • Blueness - Japanese Style Cuisine
        • Meliefste
        • De Kromme Watergang
        • De Leest
      • Barcelona >
        • Roca Moo
      • Londen >
        • The Ledbury
        • Dinner
        • Pollen Street Social
        • Typing Room
        • Ametsa with Arzak Instruction
        • Andina
      • Parijs >
        • La Durée
        • Aux Lyonnais
        • Hélène Darroze
  • Bars
    • The Pharmacy Experimental
    • Uncle Babe's Burger Bar >
      • Uncle Babe's Burger Bar 2016-1
      • Uncle Babe's Burger Bar 2016-2
    • PROOF - Shop & Tasting Room
    • Palenque & Comida
    • Brouwerij De Koninck
    • Brouwerij Achouffe
  • Events
    • Foodtruck De Kok-Madam
    • Antwerpen Proeft 2014
    • Antwerpen Proeft 2016
    • Antwerpen Proeft 2018
    • Flemisch Food Bash 2015
    • Tequila & Mezcal Fest 2017
    • Barrio Cantina 2014
    • Barrio Cantina @ Gentse Feesten 2015
    • Foodtruckfestival Fête près de la Gare
  • Shops
    • PROOF
    • The Chocolate Line
    • Pierre Marcolini
    • Brood & Banket De Coninck
    • Monsieur Boudin
  • Hotel
    • L'Ancien Hôpital >
      • L'Ancien Hôpital 2013
      • L'Ancien Hôpital 2014
      • L'Ancien Hôpital 2016
    • Une Maison à la Campagne
  • Recepten
    • Klassiek >
      • Pompoen, lam & hummus (Sobremesa by Sergio Herman)
      • Broodje pulled pork
      • Ossobuco met farfalle (Sergio Herman)
      • Mediterrane puntpaprika's (Sergio herman)
      • Varkenswangetjes met honing & soja by Jason Atherton
      • De vleesbom
      • Onion Bombs
      • Driekleurige taart met biet, raap en aardpeer
      • Witloofrolletjes by Geert Van Hecke
      • Potato side dishes
      • Zuurdesemtoast, gemarineerd rundvlees & gepekelde groentjes
      • Soepje garnalen, paddenstoelen & sint-jakobsschelpen
      • Fish & Chips
      • Risotto met geroosterde pompoen, salie, paddenstoelen & pancetta
      • Ratatouille van wilde boschampignons
      • Sint-jakobsnootje met risotto van erwtjes, risotto & munt
      • Curry-zalmburger by Colette Dike
    • Latijns-Amerikaans >
      • Lomo al Trapo
      • Quesadilla met chorizo & gamba
      • Empanadas met tomatenchutney & chipotlerijst
      • Tacos el pastor
      • Torta's met chorizo, avocado en ei
      • Chipotle-honey kipkebabs met gegrilde ananassalsa by Jord Althuizen
      • Taco pulled chicken
      • Jambalaya
      • Braziliaanse Churrasco met chimichurri & tomatensalsa met paprika
      • Alfajores - Peruaanse karamelkoekjes
      • Haute Dog - Mexico 86
      • Haute Dog - Chipolata, coleslaw & sambalmayo
      • Quinoa kroketten met chili jam
      • Mexicaanse zwarte-bonenchili met chocolade
      • Baja-vistaco's
      • Chili con carne
      • Chili Con Carne by Sergio Herman
      • Tortilla met zuiders gebraad en mango-gember-limoenmojo
      • Enchiladas
    • Indisch >
      • Rendang by Soenil Bahadoer & Bart Van Berkel
      • Indian curry met gele linzen en aubergine
      • Bhaji's met uienchutney
      • Garnalencurry met zelfgemaakte naan
      • Kipsaté met satésaus
      • Vindaloo geroosterde groenten & kipspies
      • Garnalen in Keralacurry
      • Indische balletjes met rijst
      • Kip Tikka Masala
    • Aziatisch >
      • Nasi Goreng (Simple Food - Sergio Herman)
      • Shaksuka (Yotam Ottolenghi)
      • Koreaanse rundstartaar
      • Pineapple filled with sticky chicken
      • Tom Yam Kung
      • Oosterse wrap by Vrijmoed
      • Stroperig Szechuanvarkensvlees met sesamzaad
    • Dessert >
      • Snickers - Pinda-ijs & Caramel
      • Snickers by Jeroen De Pauw
      • Gâteau brûlée van zoete aardapelen (Michel Troisgros)
      • Paris-Brest met chocolade-hazelnotenroom
      • Panna Cotta van mango, passievrucht en hangop
      • Chocolat chip cookies & Madeleintjes
      • Kokosrotsjes
    • Cocktails & Beer >
      • Drinks & Bites by Isabel Boons & The Blend Brothers
      • Moscow Mule by Manuel Wouters
      • Hierbas de las Dunas