In Search of Taste
  • Home
  • About
  • Restaurants Nationaal
    • Untitled
    • Cuines, 33 >
      • Cuines, 33 (2016)
      • Cuines, 33 (02/2017)
      • Cuines, 33 (07/2017)
      • Cuines, 33 (02/2018)
      • Cuines, 33 (09/2018)
      • Cuines, 33 (10/2019)
    • Cuchara
    • Atelier Gist (Jason & Laurence) >
      • Atelier Gist (04/2023)
      • Atelier Gist (05/2022)
      • Atelier GIST
      • Burnt
      • L'Histoire 32
      • MES-T by l'Histoire 32, Burnt & De Seizoenschuur
      • Gist @ Villa Vilander
    • Benoit & Bernard Dewitte >
      • Benoit Dewitte vs David Toutain
      • Benoit & Bernard Dewitte 2016
      • Benoit & Bernard Dewitte 2017
      • Benoit & Bernard Dewitte 2018
    • Oak >
      • Oak (2016)
      • Oak (2017)
      • Oak (2018)
      • Oak (04/2019)
    • The Jane
    • Hertog Jan
    • Bartholomeus
    • Vrijmoed
    • Comme Chez Soi
    • De Vijf Seizoenen
    • Fleur De Lin >
      • Fleur De Lin 2015
      • Fleur De Lin 2016
      • Fleur de Lin 2018
    • Bistro Bruut
    • Atelier Maple
    • Bar Bask
    • Dunas Dine
    • Talloor d'Or
    • Door 73
    • Publiek
    • Yalo hotel & restaurant
    • LOF Restaurant
    • L'Air de Rien
    • Chateau de Mirwart
    • Woestyne
    • Bonte B
    • D'Oude Pastorie (Lochristi)
    • Pulpo by L'Autre Vie
    • Pulpo by L'Autre Vie (2021)
    • Black Smoke
    • Rooselaer >
      • Rooselaer 01/2014
      • Rooselaer 07/2014
      • Rooselaer 2016
      • Rooselaer 2018
    • Pacht 26
    • Cochon De Luxe
    • Moules /// Frites by Sergio Herman
    • Hostellerie L'Esco >
      • Hostellerie L'Esco 2015
      • Hostellerie L'Esco 2016 - 1
      • Hostellerie L'Esco 2016 - 2
      • Hostellerie L'Esco 2017
      • Hostellerie L'Esco 2018
    • Carcasse by Dierendonck >
      • Carcasse by Dierendonck (2016)
      • Carcasse by Dierendonck (2017)
    • Divin by Sepi
    • Mémé Gusta
    • Vintage Signé Nuance
    • Bistro Gustaaf
    • Kasteel van Laarne
    • Les Clos des Recollets
    • De Snoeck
    • Yellow Bistro
    • Renard
  • Restaurants Internationaal
    • Duitsland >
      • Tim Raue
    • Nederland >
      • Rijks x Quintonil
      • 212 Amsterdam
      • Tribeca
      • Librije's Zusje/Spectrum
      • Pure C >
        • Pure C 2014
        • Pure C 2015
        • Pure C 2016
      • AIRrepublic
      • Blueness - Japanese Style Cuisine
      • Meliefste
      • De Kromme Watergang
      • De Leest
    • Barcelona >
      • Cocina Hermanos Torres
      • Roca Moo
    • Londen >
      • The Ledbury
      • Dinner
      • Cavita - Heritage Mexican Cuisine
      • St Barts
      • Pollen Street Social
      • Typing Room
      • Ametsa with Arzak Instruction
      • Andina
    • Parijs >
      • Hélène Darroze
      • Aux Lyonnais
      • La Durée
  • Streetfood restaurants
    • Pizzeria Sofia
    • Taco Santo
    • Mission Masala - Desi Indian Soulfood
    • Frites Atelier Amsterdam >
      • Frites Atelier Amsterdam (Antwerpen)
      • Frites Atelier Amsterdam - Tasting
    • Umamido
    • Bicho Malo
    • Eat Love Pizza
    • Otomat
    • A Food Affair
    • Uncle Babe's Burger Bar >
      • Uncle Babe's Burger Bar 2016-1
      • Uncle Babe's Burger Bar 2016-2
    • Ellis Gourmet Burger
    • Maca Morado
    • Bar Chine
    • De Superette
    • Pistolet Original & Dierendonck
  • Recepten
    • Klassiek >
      • Pompoen, lam & hummus (Sobremesa by Sergio Herman)
      • Broodje pulled pork
      • Ossobuco met farfalle (Sergio Herman)
      • Mediterrane puntpaprika's (Sergio herman)
      • Varkenswangetjes met honing & soja by Jason Atherton
      • De vleesbom
      • Onion Bombs
      • Driekleurige taart met biet, raap en aardpeer
      • Witloofrolletjes by Geert Van Hecke
      • Potato side dishes
      • Zuurdesemtoast, gemarineerd rundvlees & gepekelde groentjes
      • Soepje garnalen, paddenstoelen & sint-jakobsschelpen
      • Fish & Chips
      • Risotto met geroosterde pompoen, salie, paddenstoelen & pancetta
      • Ratatouille van wilde boschampignons
      • Sint-jakobsnootje met risotto van erwtjes, risotto & munt
      • Curry-zalmburger by Colette Dike
    • Latijns-Amerikaans >
      • Ceviche zeebaars
      • Peruaanse causa met tonijn & avocado
      • Lomo al Trapo
      • Quesadilla met chorizo & gamba
      • Empanadas met tomatenchutney & chipotlerijst
      • Tacos el pastor
      • Torta's met chorizo, avocado en ei
      • Chipotle-honey kipkebabs met gegrilde ananassalsa by Jord Althuizen
      • Taco pulled chicken
      • Jambalaya
      • Braziliaanse Churrasco met chimichurri & tomatensalsa met paprika
      • Alfajores - Peruaanse karamelkoekjes
      • Haute Dog - Mexico 86
      • Haute Dog - Chipolata, coleslaw & sambalmayo
      • Quinoa kroketten met chili jam
      • Mexicaanse zwarte-bonenchili met chocolade
      • Baja-vistaco's
      • Chili con carne
      • Chili Con Carne by Sergio Herman
      • Tortilla met zuiders gebraad en mango-gember-limoenmojo
      • Enchiladas
    • Indisch >
      • Rendang by Soenil Bahadoer & Bart Van Berkel
      • Indian curry met gele linzen en aubergine
      • Bhaji's met uienchutney
      • Garnalencurry met zelfgemaakte naan
      • Kipsaté met satésaus
      • Vindaloo geroosterde groenten & kipspies
      • Garnalen in Keralacurry
      • Indische balletjes met rijst
      • Kip Tikka Masala
    • Aziatisch >
      • Nasi Goreng (Simple Food - Sergio Herman)
      • Shaksuka (Yotam Ottolenghi)
      • Koreaanse rundstartaar
      • Pineapple filled with sticky chicken
      • Tom Yam Kung
      • Oosterse wrap by Vrijmoed
      • Stroperig Szechuanvarkensvlees met sesamzaad
    • Dessert >
      • Snickers - Pinda-ijs & Caramel
      • Snickers by Jeroen De Pauw
      • Gâteau brûlée van zoete aardapelen (Michel Troisgros)
      • Paris-Brest met chocolade-hazelnotenroom
      • Panna Cotta van mango, passievrucht en hangop
      • Chocolat chip cookies & Madeleintjes
      • Kokosrotsjes

Meneer

18/3/2017

0 Comments

 
In de zomer van 2016 had ik met ‘Meneer’ al eens kennis gemaakt op het Foodtruckfestival Fête près de la Gare .  Daar presenteerden ze 2 gerechtjes en het eerste gerechtje was me zo goed bevallen, dat ik meteen ook het tweede heb geproefd.  Dit smaakte naar meer, dus wilde ik wel eens beter kennis maken met ‘Meneer’.  ‘Meneer’ is van Tommy Bruynen en Ellen Roelandt.  Zij doen catering en een paar keer per maand openen ze de deuren en wordt het een gelegenheidsrestaurant.  Meneer is gehuisvest in het beschermde Art Nouveau huis 'Villa Hollando-Belge' naar een ontwerp van architect Geo Henderick (1905).  Een prachtig monument!  Iets waar ze echt iets moois kunnen mee doen.  Helaas is de inrichting maar een beetje sober en mist het gezelligheid.
Photo by meneer.be
​Ze werken enkel maar met een menu dat bestaat uit 4 tot 6 gangen (59€ tot 79€).  Daarbij kan je opteren uit een aangepaste wijn- of bierselectie.
​

Amuses:
Inktvis - graantjesmosterd - knolselder

Gerookte wilde paling - Granny Smith
Toast champignon
​Coquille - ham - citroen - uitjes
​Bier: Deus - Brut des Flandres
Bouillabaisse - mossel - scheermes
​Bier: Celis White
Duif - rode kool - truffel
Bier: Vanderghinste
Varken - knolgroenten
Bier: St-Bernardus Prior 8
Butternut - abrikoos - mascarpone - beurre noisette
Bier: Lindemans Faro
De hapjes waren wel ok, maar waren voor ons iets aan de te zoute kant.  Ook de gerechten die daarop volgden waren telkens wel goed, maar er kon altijd wel iets aan verbeterd worden.  Bij de eerste gang bijvoorbeeld, verdween de smaak van de coquille jammer genoeg in het niets door de veel te sterke smaak van gefrituurde uitjes.  Een lichtpuntje was het dessert dat wel nog een glimlach op ons gezicht kon toveren. 
Wat ook beter kon was de bediening.  Deze leek mij een beetje chaotisch.  Komt volgens mij omdat ze het restaurant maar een paar keer per maand open doen en er geen routine is.  Moest het restaurant meer open zijn, dan zou iedereen beter op elkaar ingespeeld zijn.
Door hun gerechten op het foodtruckfestival had ik erg uitgekeken naar dit etentje.  Maar jammer genoeg heeft het niet aan al mijn verwachtingen kunnen voldoen.  Volgende keer beter!
meneer.be/
0 Comments

Cuines, 33

11/3/2017

0 Comments

 
Mijn echtgenoot kan een dezer dagen bevallen van ons 2de kindje en voor dat de drukte begint, wouden we eerst nog eens een echte topper bezoeken.  De ideale plaats daarvoor is mijn favoriet van 2016: Cuines, 33.  En ik ben blijkbaar niet de enige die dit restaurant een toppertje vind want in de laatste uitgave van Gault Millau is Edwin en zijn equipe gestegen naar 18/20 en nestelt zich zo tussen andere grote kleppers.  Dat dit dik verdiend is bewijst de heerlijke namiddag die we opnieuw gehad hebben.  Edwin en Frederik hebben ons terug verwend met creatieve en smaakvolle gerechten.
Normaal neem ik er altijd de pisco yuzu, maar deze keer heb ik mij laten verleiden door hun huiscocktail.  Deze was op basis van gin, gemberbier, oosterse kruiden, schuim van citroengras en poeder van koriander.  Deze frisse cocktail bracht mij meteen in de juiste mood en dit hebben de volgende tapas alleen nog maar versterkt:
Parel van oester met denne aroma.
Gemarineerde makreel met komkommer, avocado en dashi.
Kroepoek van rode biet en ganzenlever.
Terwijl we zaten te genieten van onze cocktail, viel mijn oog op de tapas-kaart en deze ziet er altijd zo verleidelijk uit dat ik meteen alle tapas zou bestellen.  Maar met de 7-gangen menu die nog volgde, zou dit zeker teveel van het goeie geweest zijn.  Dit is zeker iets om eens te doen op een zonnige dag.  Zon, cocktails en tapas ... meer moet dat niet zijn om heerlijk te genieten!
Tapas 1: Rode poon 'Escabeche' - fregola - kokkels - chorizo - ansjovis
Tapas 2: Buikspek & inktvis 'Tandoori' - naanbrood - yoghurt - rode biet - knolselder
Tapas 3: Coquille 'Thai' - tom kha kai - pinda - soja
Tapas 4: Lotte - pesto lavas - schorseneer - zwarte sesam
Kalf Lomo 'BBQ' - risotto boschampignons - ui - Oud Brugge - Smokehead jus
'Rosas' - kweepeer - witte chocolade - rozen thee - bloedsinaasappel
Memoria de Gran Canaria - cactusvijg - bergtijm - salie - citrus
Mignardises:
Praline met witte chocolade en curry.
Koffie en crème tonkaboon.
Baba au rhum.
Beignet met chocolade, zoethout en hennep.
Een reden waarom ik bewondering heb voor Edwin is omdat hij bij zijn eigen kookstijl blijft.  Terwijl andere chefs de trend volgen van 'less is more' en elkaar na-apen, creëert en bereid Edwin moeiteloos fantastische gerechten met allerlei ingrediënten.  Dat hij barst van de creativiteit bewijst hij bijvoorbeeld ook met zijn laatste dessert waarbij hij inspiratie haalde uit zijn reizen naar Gran Canaria.  Bij dit dessert heeft hij keien gemaakt die verwijzen naar het eiland en de MBT-tochten die hij daar gedaan heeft.  Door al deze zaken weet Cuines, 33 zich te onderscheiden van andere restaurants en heeft het zich zo genesteld tussen andere grote restaurants.
www.cuines33.be/
cuines-33.html
isot-top-5-van-2016-vooruitzicht-2017.html
0 Comments

Tom yam kung

6/3/2017

0 Comments

 
Tom yam is een pikante soep uit de Thaise keuken.  In Thailand en zijn buurlanden is het één van de bekendste gerechten.  Tom yam kan je met garnalen, kip, zeevruchten, varken, ... eten.  Deze versie is gemaakt met garnalen en krijgt dus de naam Tom yam kung.  Naast garnalen, zitten er in deze soep ook een gans arsenaal aan verse kruiden en specerijen waardoor deze soep barst van de fantastische smaken!
Ingrediënten:
1 ui
2 stengels citroengras, harde uiteinde eraf, in stukken en gekneusd
4 teentjes knoflook
2 cm gemberwortel, geschild
3 rode pepers, zonder steeltje
6 jeruk purut (kafirlimoenblad)
1 bos koriander
1 tl kurkuma
1 tl tomatenpuree
rasp van 1 (bio)limoen
50 zonnebloemolie
1 el galangawortel, geschild en in plakjes
250 ml kokosmelk
1 l schaaldierenbouillon
350 g grote garnalen, gepeld, zwarte darmdraad verwijderd
150 g sugarsnaps
200 g oesterzwammen, in reepjes
100 g taugé
handvol vers Thaise basilicum (of gewone basilicum)
1 kleine rode chilipeper, zonder zaadlijsten, in ringetjes
1 limoen, in partjes
arachide-olie, om in te bakken

Ingrediënten schaaldierenbouillon (voor 1 l):
1 ruime kg schaaldierenresten (koppen, schalen en garnalengruis)
1 ui, grof gehakt
1/2 prei, alleen het wit, grof gesneden
1 wortel, grof gesneden
1/3 venkel, in ringen
handvol peterselie
1 el tomatenpuree
30 ml cognac
50 ml witte wijn
20 ml pernod
1 laurierblaadje
arachide-olie, om in te bakken
Bereiding schaaldierenbouillon:
Neem een pan met een grote diameter of een diepe koekenpan, en verhit hierin 3 el olie.  Bak 5 min de schaaldierenresten op hoog vuur.  Voeg daarna de ui, prei, bleekselderij, wortel, venkel en peterselie toe.  Bak 1 min mee, voeg de tomatenpuree toe.  Doe na 2 min roeren de cognac, witte wijn en pernod erbij.  Voeg 1 l water toe zodat alles net onderstaat.  Laat de bouillon een halfuur zachtjes koken met de laurierblaadje erbij.  Schep met een lepel het schuim dat aan de oppervlakte komt af.  Zeef de bouillon door een bolzeef.  Gooi de rest weg.  Klaar voor gebruik.

Bereiding Tom yam kung:
​Meng voor de rode currypasta de ui, 1 stengel citroengras, knoflook, gemberwortel, chilipeper, 3 blaadjes jeruk purut, 1/2 bosje koriander, kurkuma, de tomatenpuree, limoenrasp, zonnebloemolie en wat zout in de keukenmachine.  Mix tot een grove currypasta.
Verhit wat olie in een pan op middelhoog vuur.  Doe de rode currypasta erbij en bak 1 min mee.  Voeg de rest van het citroengras en de jeruk purut, de galangawortel, kokosmelk en bouillon toe.  Breng het aan de kook, voeg de garnalen en sugarsnaps toe en zet het vuur laag.  Laat dit 3 min op zacht vuur meekoken.
Doe er tenslotte de oesterzwammen bij en verwarm nog 3 min mee.  breng op smaak met zout.  Verdeel de soep over 4 kommen.  Serveer met taugé, Thaise basilicum, koriander, een paar ringen rode peper en een partje limoen.
Bron: deliciousmagazine.nl/
0 Comments

    Kristof Jacobs

    Smaak, fris, zuur, bitter, exotisch, sfeer, interieur, gezelligheid, genieten, comfort food, streetfood, dromen, passie, herinneringen, eindeloze zoektocht, power, umami, ...

    Archives

    October 2023
    September 2023
    June 2023
    May 2023
    March 2023
    February 2023
    December 2022
    November 2022
    May 2022
    April 2022
    February 2022
    November 2021
    September 2021
    July 2021
    June 2021
    May 2021
    February 2021
    January 2021
    September 2020
    February 2020
    January 2020
    December 2019
    November 2019
    October 2019
    August 2019
    July 2019
    June 2019
    May 2019
    March 2019
    February 2019
    January 2019
    December 2018
    November 2018
    September 2018
    August 2018
    July 2018
    May 2018
    April 2018
    March 2018
    February 2018
    January 2018
    December 2017
    October 2017
    September 2017
    August 2017
    July 2017
    June 2017
    May 2017
    April 2017
    March 2017
    February 2017
    January 2017
    December 2016
    November 2016
    October 2016
    September 2016
    August 2016
    July 2016

    Categories

    All

    RSS Feed

Proudly powered by Weebly
  • Home
  • About
  • Restaurants Nationaal
    • Untitled
    • Cuines, 33 >
      • Cuines, 33 (2016)
      • Cuines, 33 (02/2017)
      • Cuines, 33 (07/2017)
      • Cuines, 33 (02/2018)
      • Cuines, 33 (09/2018)
      • Cuines, 33 (10/2019)
    • Cuchara
    • Atelier Gist (Jason & Laurence) >
      • Atelier Gist (04/2023)
      • Atelier Gist (05/2022)
      • Atelier GIST
      • Burnt
      • L'Histoire 32
      • MES-T by l'Histoire 32, Burnt & De Seizoenschuur
      • Gist @ Villa Vilander
    • Benoit & Bernard Dewitte >
      • Benoit Dewitte vs David Toutain
      • Benoit & Bernard Dewitte 2016
      • Benoit & Bernard Dewitte 2017
      • Benoit & Bernard Dewitte 2018
    • Oak >
      • Oak (2016)
      • Oak (2017)
      • Oak (2018)
      • Oak (04/2019)
    • The Jane
    • Hertog Jan
    • Bartholomeus
    • Vrijmoed
    • Comme Chez Soi
    • De Vijf Seizoenen
    • Fleur De Lin >
      • Fleur De Lin 2015
      • Fleur De Lin 2016
      • Fleur de Lin 2018
    • Bistro Bruut
    • Atelier Maple
    • Bar Bask
    • Dunas Dine
    • Talloor d'Or
    • Door 73
    • Publiek
    • Yalo hotel & restaurant
    • LOF Restaurant
    • L'Air de Rien
    • Chateau de Mirwart
    • Woestyne
    • Bonte B
    • D'Oude Pastorie (Lochristi)
    • Pulpo by L'Autre Vie
    • Pulpo by L'Autre Vie (2021)
    • Black Smoke
    • Rooselaer >
      • Rooselaer 01/2014
      • Rooselaer 07/2014
      • Rooselaer 2016
      • Rooselaer 2018
    • Pacht 26
    • Cochon De Luxe
    • Moules /// Frites by Sergio Herman
    • Hostellerie L'Esco >
      • Hostellerie L'Esco 2015
      • Hostellerie L'Esco 2016 - 1
      • Hostellerie L'Esco 2016 - 2
      • Hostellerie L'Esco 2017
      • Hostellerie L'Esco 2018
    • Carcasse by Dierendonck >
      • Carcasse by Dierendonck (2016)
      • Carcasse by Dierendonck (2017)
    • Divin by Sepi
    • Mémé Gusta
    • Vintage Signé Nuance
    • Bistro Gustaaf
    • Kasteel van Laarne
    • Les Clos des Recollets
    • De Snoeck
    • Yellow Bistro
    • Renard
  • Restaurants Internationaal
    • Duitsland >
      • Tim Raue
    • Nederland >
      • Rijks x Quintonil
      • 212 Amsterdam
      • Tribeca
      • Librije's Zusje/Spectrum
      • Pure C >
        • Pure C 2014
        • Pure C 2015
        • Pure C 2016
      • AIRrepublic
      • Blueness - Japanese Style Cuisine
      • Meliefste
      • De Kromme Watergang
      • De Leest
    • Barcelona >
      • Cocina Hermanos Torres
      • Roca Moo
    • Londen >
      • The Ledbury
      • Dinner
      • Cavita - Heritage Mexican Cuisine
      • St Barts
      • Pollen Street Social
      • Typing Room
      • Ametsa with Arzak Instruction
      • Andina
    • Parijs >
      • Hélène Darroze
      • Aux Lyonnais
      • La Durée
  • Streetfood restaurants
    • Pizzeria Sofia
    • Taco Santo
    • Mission Masala - Desi Indian Soulfood
    • Frites Atelier Amsterdam >
      • Frites Atelier Amsterdam (Antwerpen)
      • Frites Atelier Amsterdam - Tasting
    • Umamido
    • Bicho Malo
    • Eat Love Pizza
    • Otomat
    • A Food Affair
    • Uncle Babe's Burger Bar >
      • Uncle Babe's Burger Bar 2016-1
      • Uncle Babe's Burger Bar 2016-2
    • Ellis Gourmet Burger
    • Maca Morado
    • Bar Chine
    • De Superette
    • Pistolet Original & Dierendonck
  • Recepten
    • Klassiek >
      • Pompoen, lam & hummus (Sobremesa by Sergio Herman)
      • Broodje pulled pork
      • Ossobuco met farfalle (Sergio Herman)
      • Mediterrane puntpaprika's (Sergio herman)
      • Varkenswangetjes met honing & soja by Jason Atherton
      • De vleesbom
      • Onion Bombs
      • Driekleurige taart met biet, raap en aardpeer
      • Witloofrolletjes by Geert Van Hecke
      • Potato side dishes
      • Zuurdesemtoast, gemarineerd rundvlees & gepekelde groentjes
      • Soepje garnalen, paddenstoelen & sint-jakobsschelpen
      • Fish & Chips
      • Risotto met geroosterde pompoen, salie, paddenstoelen & pancetta
      • Ratatouille van wilde boschampignons
      • Sint-jakobsnootje met risotto van erwtjes, risotto & munt
      • Curry-zalmburger by Colette Dike
    • Latijns-Amerikaans >
      • Ceviche zeebaars
      • Peruaanse causa met tonijn & avocado
      • Lomo al Trapo
      • Quesadilla met chorizo & gamba
      • Empanadas met tomatenchutney & chipotlerijst
      • Tacos el pastor
      • Torta's met chorizo, avocado en ei
      • Chipotle-honey kipkebabs met gegrilde ananassalsa by Jord Althuizen
      • Taco pulled chicken
      • Jambalaya
      • Braziliaanse Churrasco met chimichurri & tomatensalsa met paprika
      • Alfajores - Peruaanse karamelkoekjes
      • Haute Dog - Mexico 86
      • Haute Dog - Chipolata, coleslaw & sambalmayo
      • Quinoa kroketten met chili jam
      • Mexicaanse zwarte-bonenchili met chocolade
      • Baja-vistaco's
      • Chili con carne
      • Chili Con Carne by Sergio Herman
      • Tortilla met zuiders gebraad en mango-gember-limoenmojo
      • Enchiladas
    • Indisch >
      • Rendang by Soenil Bahadoer & Bart Van Berkel
      • Indian curry met gele linzen en aubergine
      • Bhaji's met uienchutney
      • Garnalencurry met zelfgemaakte naan
      • Kipsaté met satésaus
      • Vindaloo geroosterde groenten & kipspies
      • Garnalen in Keralacurry
      • Indische balletjes met rijst
      • Kip Tikka Masala
    • Aziatisch >
      • Nasi Goreng (Simple Food - Sergio Herman)
      • Shaksuka (Yotam Ottolenghi)
      • Koreaanse rundstartaar
      • Pineapple filled with sticky chicken
      • Tom Yam Kung
      • Oosterse wrap by Vrijmoed
      • Stroperig Szechuanvarkensvlees met sesamzaad
    • Dessert >
      • Snickers - Pinda-ijs & Caramel
      • Snickers by Jeroen De Pauw
      • Gâteau brûlée van zoete aardapelen (Michel Troisgros)
      • Paris-Brest met chocolade-hazelnotenroom
      • Panna Cotta van mango, passievrucht en hangop
      • Chocolat chip cookies & Madeleintjes
      • Kokosrotsjes