In Search of Taste
  • Home
  • About
  • ISOT Top 5
    • Top 5 - 2017
    • TOP 5 - 2016
    • TOP 5 - 2015
  • Restaurants
    • Nationaal >
      • Cuines, 33 >
        • Cuines, 33 (2016)
        • Cuines, 33 (02/2017)
        • Cuines, 33 (07/2017)
        • Cuines, 33 (02/2018)
        • Cuines, 33 (09/2018)
        • Cuines, 33 (10/2019)
      • Cuchara
      • Burnt
      • L'Histoire 32
      • MES-T by l'Histoire 32, Burnt & De Seizoenschuur
      • Benoit & Bernard Dewitte >
        • Benoit Dewitte vs David Toutain
        • Benoit & Bernard Dewitte 2016
        • Benoit & Bernard Dewitte 2017
        • Benoit & Bernard Dewitte 2018
      • Oak >
        • Oak (2016)
        • Oak (2017)
        • Oak (2018)
        • Oak (04/2019)
      • The Jane
      • Hertog Jan
      • Frites Atelier Amsterdam >
        • Frites Atelier Amsterdam (Antwerpen)
        • Frites Atelier Amsterdam - Tasting
      • L'Air de Rien
      • Black Smoke
      • Divin by Sepi
      • Carcasse by Dierendonck >
        • Carcasse by Dierendonck (2016)
        • Carcasse by Dierendonck (2017)
      • Woestyne
      • Mémé Gusta
      • Vintage Signé Nuance
      • Brasa
      • Bartholomeus
      • Vrijmoed
      • Fleur De Lin >
        • Fleur De Lin 2015
        • Fleur De Lin 2016
        • Fleur de Lin 2018
      • Bistro Bruut
      • Door 73
      • Volta
      • Taco Santo
      • Hostellerie L'Esco >
        • Hostellerie L'Esco 2015
        • Hostellerie L'Esco 2016 - 1
        • Hostellerie L'Esco 2016 - 2
        • Hostellerie L'Esco 2017
        • Hostellerie L'Esco 2018
      • De Vijf Seizoenen
      • Atelier Maple
      • Mission Masala - Desi Indian Soulfood
      • LOF Restaurant
      • SAN Gent
      • Pulpo by L'Autre Vie
      • Rooselaer >
        • Rooselaer 01/2014
        • Rooselaer 07/2014
        • Rooselaer 2016
        • Rooselaer 2018
      • Comme Chez Soi
      • Bicho Malo
      • Jan Verhelst
      • Bistro Gustaaf
      • Kasteel van Laarne
      • Les Clos des Recollets
      • De Superette
      • Bar Chine
      • A Food Affair
      • Bonte B
      • Cochon De Luxe
      • Uncle Babe's Burger Bar >
        • Uncle Babe's Burger Bar 2016-1
        • Uncle Babe's Burger Bar 2016-2
      • Pacht 26
      • The Bayou
      • Ellis Gourmet Burger
      • Otomat
      • De Snoeck
      • Pistolet Original & Dierendonck
      • Publiek
      • Maca Morado
      • Meneer
      • Yellow Bistro
      • Eat Love Pizza
      • Umamido
      • D'Oude Pastorie (Lochristi)
      • Renard
    • Internationaal >
      • Nederland >
        • Librije's Zusje
        • Pure C >
          • Pure C 2014
          • Pure C 2015
          • Pure C 2016
        • AIRrepublic
        • Blueness - Japanese Style Cuisine
        • Meliefste
        • De Kromme Watergang
        • De Leest
      • Barcelona >
        • Roca Moo
      • Londen >
        • The Ledbury
        • Dinner
        • Pollen Street Social
        • Typing Room
        • Ametsa with Arzak Instruction
        • Andina
      • Parijs >
        • La Durée
        • Aux Lyonnais
        • Hélène Darroze
  • Bars
    • The Pharmacy Experimental
    • Uncle Babe's Burger Bar >
      • Uncle Babe's Burger Bar 2016-1
      • Uncle Babe's Burger Bar 2016-2
    • PROOF - Shop & Tasting Room
    • Palenque & Comida
    • Brouwerij De Koninck
    • Brouwerij Achouffe
  • Events
    • Foodtruck De Kok-Madam
    • Antwerpen Proeft 2014
    • Antwerpen Proeft 2016
    • Antwerpen Proeft 2018
    • Flemisch Food Bash 2015
    • Tequila & Mezcal Fest 2017
    • Barrio Cantina 2014
    • Barrio Cantina @ Gentse Feesten 2015
    • Foodtruckfestival Fête près de la Gare
  • Shops
    • PROOF
    • The Chocolate Line
    • Pierre Marcolini
    • Brood & Banket De Coninck
    • Monsieur Boudin
  • Hotel
    • L'Ancien Hôpital >
      • L'Ancien Hôpital 2013
      • L'Ancien Hôpital 2014
      • L'Ancien Hôpital 2016
    • Une Maison à la Campagne
  • Recepten
    • Klassiek >
      • Pompoen, lam & hummus (Sobremesa by Sergio Herman)
      • Broodje pulled pork
      • Ossobuco met farfalle (Sergio Herman)
      • Mediterrane puntpaprika's (Sergio herman)
      • Varkenswangetjes met honing & soja by Jason Atherton
      • De vleesbom
      • Onion Bombs
      • Driekleurige taart met biet, raap en aardpeer
      • Witloofrolletjes by Geert Van Hecke
      • Potato side dishes
      • Zuurdesemtoast, gemarineerd rundvlees & gepekelde groentjes
      • Soepje garnalen, paddenstoelen & sint-jakobsschelpen
      • Fish & Chips
      • Risotto met geroosterde pompoen, salie, paddenstoelen & pancetta
      • Ratatouille van wilde boschampignons
      • Sint-jakobsnootje met risotto van erwtjes, risotto & munt
      • Curry-zalmburger by Colette Dike
    • Latijns-Amerikaans >
      • Lomo al Trapo
      • Quesadilla met chorizo & gamba
      • Empanadas met tomatenchutney & chipotlerijst
      • Tacos el pastor
      • Torta's met chorizo, avocado en ei
      • Chipotle-honey kipkebabs met gegrilde ananassalsa by Jord Althuizen
      • Taco pulled chicken
      • Jambalaya
      • Braziliaanse Churrasco met chimichurri & tomatensalsa met paprika
      • Alfajores - Peruaanse karamelkoekjes
      • Haute Dog - Mexico 86
      • Haute Dog - Chipolata, coleslaw & sambalmayo
      • Quinoa kroketten met chili jam
      • Mexicaanse zwarte-bonenchili met chocolade
      • Baja-vistaco's
      • Chili con carne
      • Chili Con Carne by Sergio Herman
      • Tortilla met zuiders gebraad en mango-gember-limoenmojo
      • Enchiladas
    • Indisch >
      • Rendang by Soenil Bahadoer & Bart Van Berkel
      • Indian curry met gele linzen en aubergine
      • Bhaji's met uienchutney
      • Garnalencurry met zelfgemaakte naan
      • Kipsaté met satésaus
      • Vindaloo geroosterde groenten & kipspies
      • Garnalen in Keralacurry
      • Indische balletjes met rijst
      • Kip Tikka Masala
    • Aziatisch >
      • Nasi Goreng (Simple Food - Sergio Herman)
      • Shaksuka (Yotam Ottolenghi)
      • Koreaanse rundstartaar
      • Pineapple filled with sticky chicken
      • Tom Yam Kung
      • Oosterse wrap by Vrijmoed
      • Stroperig Szechuanvarkensvlees met sesamzaad
    • Dessert >
      • Snickers - Pinda-ijs & Caramel
      • Snickers by Jeroen De Pauw
      • Gâteau brûlée van zoete aardapelen (Michel Troisgros)
      • Paris-Brest met chocolade-hazelnotenroom
      • Panna Cotta van mango, passievrucht en hangop
      • Chocolat chip cookies & Madeleintjes
      • Kokosrotsjes
    • Cocktails & Beer >
      • Drinks & Bites by Isabel Boons & The Blend Brothers
      • Moscow Mule by Manuel Wouters
      • Hierbas de las Dunas

Bye bye 2018 - Hello 2019

30/12/2018

0 Reacties

 
Zoals elk jaar ben ik 2018 begonnen met een to-do lijstje.  Maar door het begin van een nieuw project, namelijk de aankoop van een stukje grond en bouwplannen, heb ik een beetje moeten snoeien in mijn lijstje.  Waar ik dit jaar zeker een bezoekje aan gebracht heb, is aan mijn 3 favoriete eetplekken Cuines, 33, Oak en Benoit & Bernard Dewitte.  Dit omdat ik weet dat je daar nooit teleurgesteld buiten komt.  En ook dit jaar hebben ze me terug kunnen bekoren met enkele excellente gerechten.  Eén daarvan was de Beetroot 'Butterfly' van Edwin Menue.  Met rode biet, rundsvlees, ganzenlever en zwarte look creëerde hij een vlinder in mijn bord.  Een echt kunstwerkje en een mooi voorbeeld van zijn gevoel voor smaak en presentatie.  Marcello Ballardin van Oak blaasde mij dan terug van mijn stoel door een drie-luik te brengen van Aradoa kip.  Deze kwam aan tafel in de vorm van gelakte vleugeltjes, een taco die gevuld was met de bil en de borst die gepresenteerd werd met worteltjes, maïs en kersen.  Dit was driemaal prijs met de borst als absolute uitschieter!
Beetroot 'Butterfly' - Edwin Menue - Cuines, 33
Aradoa kip - Marcello Ballardin - Oak
Benoit & Bernard Dewitte
We hebben ook enkele nieuwe restaurants bezocht waar vooral Pulpo uit Sint-Martens-Latem goed in de smaak gevallen is.  Het Mediterraanse restaurant heeft ons dit jaar driemaal mogen verwennen met smaakvolle tapas en pasta's.  Als je er eens langs gaat moet je zeker eens hun signatuurgerecht pulpo met paprika en aioli proeven!
​Een tweede dat mij dit jaar positief verrast heeft, is restaurant Woestyne uit Aalter.  Daar ontvangt een jong stel je in een mooie hoeve.  En ondanks dat chef Tim Vervynckt mooie gerechten op onze borden toverde, zal het toch zijn zelfgemaakt brood zijn dat mij zal bijblijven.  Speciaal voor het restaurant heeft Tim 'Julépice' gecreëerd.  Een kruidenbrood op basis van olijfolie, grof zeezout en komijn.  Een brood waarvoor ik gerust de files op de E40 in Aalter nog eens wil trotseren :)
Pulpo - Pulpo, paprika en aioli
Woestyne - Tim Vervynckt - Julépice
En om af te sluiten heb natuurlijk nog mijn verlanglijstje dat ik dit jaar kort gehouden heb omdat we het in 2019 wel zeer druk zullen hebben met ons project.  Bij mijn drie favoriete adresjes zullen we zeker eens passeren, maar verder wil ik ook eindelijk eens een bezoekje brengen aan De Lindehof van Soenil Bahadoer.  Deze staat er al jaren op en het wordt nu toch eens tijd dat ik zijn wonderlijke keuken ontdek.  Niet zover daarvandaan is Tribeca gelegen en ik denk dat het daar in de open keuken wel fascinerend moet zijn om Jan Sobecki aan zijn gerechten te zien werken.  In 2019 wil ik ook nog eens een bezoekje brengen aan het meest sympathieke koppel uit de horeca, namelijk Jason Spinoy en Laurence Menten.  In 2017 zorgden ze met hun restaurant L'Histoire 32 voor de ontdekking van het jaar  Maar in 2019 wil ik een bezoekje brengen aan hun nieuw restaurant Burnt om Jason zijn kunsten aan de Japanse Konro te bewonderen.  In 2018 stond Atelier Maple van Timothy Tynes en Lynn Van Vaerenbergh al op het programma, maar zijn we er jammer genoeg niet geraakt.  Iets waar we in 2019 dus dringend werk van moeten maken.  Als laatste op het verlanglijst staat Sergio Herman's laatste nieuwe kindje, de Blueness Bar in het Strandhotel te Cadzand.  Daar ben ik eens benieuwd hoe hij een Japanse twist aan de Zeeuwse producten gaat geven.  Zoals je ziet is het een beperkt lijstje, maar wel eentje met plaatsen waar er telkens de pannen van het dak gekookt wordt!

Voor de rest wens ik jullie een jaar vol culinaire avonturen!
0 Reacties

Pulpo by L'Autre Vie (12/2018)

30/12/2018

0 Reacties

 
In april maakten we een eerste maal kennis met Pulpo ( pulpo-by-lautre-vie.html) en dit is ons toen zo goed bevallen dat het ondertussen al onze derde keer is dat we er passeerden.  Al van bij je binnenkomst neemt het mooie en warme interieur je mee naar een plaatsje onder de zon.  Eenmaal plaats genomen aan een houten tafeltje, kan je je al onmiddellijk te goed doen aan enkele grissini's en lekkere dips.  Daarmee wordt al onmiddellijk de trend gezet voor de ganse avond.  Een avond vol tapas en zuiderse gerechten aan zeer democratische prijzen.  Dit allemaal maakt dat het mediterraans concept ons hartje veroverd heeft.  
Deze avond zijn we gestart met, hoe kan het ook anders, het gerecht van het restaurant: pulpo die geserveerd wordt met een bbq salsa, paprika, aioli en aardappel.  Een gerecht met heerlijke smaken dat goed het hele concept en avond weergeeft.  Een vaste tapa op onze bestelbon zijn de 'croquettas del dia' die gevuld zijn met txistorra worst.  Dit zelfde worstje komen we ook terug op de bruschetta van het seizoen waarbij de bruschetta verder belegt wordt met burrata, gekarameliseerde sjalot en balsamico.  Een winnende combinatie!  Een nieuwe tapa op de kaart was de calamares fritos met een salsa van aioli en basilicum.  Eentje die van mij een blijvend plaatsje op het menu mag krijgen.  Als hoofdgerecht kozen we ook voor een nieuwkomer: carrillada de cerdo oftewel in Porto en Madeira traag gegaarde varkenswang die daardoor super mals was.  Afsluiten deden we met een klassieke tiramisu.  Het was terug een heel aangename avond vol met smaakvolle gerechtjes.  En daardoor weet ik zeker dat we in 2019 er ook wel een aantal keer zullen passeren.
www.restopulpo.com/
0 Reacties

Fleur de Lin 2018

15/12/2018

0 Reacties

 
Sinds 2015 zijn we elk jaar al eens langs de 'oude spinnerij van Zele' gegaan, al was dit vorig jaar voor een proefsessie van 'Eerste Kok van België' Ignace Wattenberge (sous-chef FDL) eerste-kok-van-belgie-2018-ignace-wattenberge.html  Wie nog een goed geheugen heeft, weet dat Lode Dr Roover in 2011 ook al met de titel van 'Eerste Kok van België' mocht pronken.  Ondertussen heeft Lode in 2017 de Belgische finale van Bocuse D'Or gewonnen en mocht hij dit jaar onze Belgische eer gaan verdedigen op de Europese finale in Turijn.  Na een maandelange voorbereiding heeft Lode daar een geweldige prestatie neergezet die hem een zesde plaats en een ticket voor de wereldfinale in Lyon opleverde.  Supporteren maar dat hij ook daar een mooie prestatie neerzet en dat we nog eens een podiumplaats mogen behalen!  Wie Lode van dichtbij wil aanmoedigen, kan zich op hun website inschrijven voor de fantrip naar Lyon.
Ik kan alleen maar beamen dat ze in Zele een aardig potje kunnen koken.  Door de jaren heen heb ik ze er telkens weten op vooruit te gaan.  Al van bij het ontvangst was het duidelijk dat ze naar bediening toe een stap vooruit gezet hebben.  Twee heren in keurig pak zorgden voor een vlotte bediening en de sommelier van de twee gaf ons telkens een zeer gepassioneerde uitleg bij de begeleidende wijnen.  Ook een pluim voor hem omdat hij bij één van de gerechten ook eens voor een bier in plaats van een wijn koos om een gerecht te ondersteunen.  Voor bij het gerecht met haas koos hij voor 'Duchesse de Bourgogne' van brouwerij Verhaeghe te Vichte.  Een zoet-fruitig bier dat zeer goed paste bij het stukje wild.
Amuses:
Ganzenlever - rode biet     Gerookte sprot - algen     Bloedworst - yuzu
Varken - pickles     Kalf - oester - bloemkool     Mossel - waterkers - lavas
Boter Maldon zout & limoen - Nori & geroosterde sesamzaadjes
Makreel - rode biet - appel - ansjovis
Sint-Jakobsoester - kikkererwt - zee-egel - merg
Haas - spitskool - pancetta - butternut
Patrijs - pastinaak - witloof - knolselder
​Chocolade - pinda - peer - karamel
Lode en Ignace deden hun titels alle eer aan en verwenden ons terug met heerlijke gerechten die qua balans, smaak en presentatie terug top waren.  Veel respect voor Lode want je moet het toch maar doen.  Een restaurant runnen, traiteurdienst voor het Eindejaar, een gezin en dan nog trainen en de nodige stress bij de voorbereiding voor de grote finale van Bocuse d'Or.  Ik denk dat deze mens meer dan 24u op een dag heeft :) Alvast veel succes en maak ons in Lyon maar apetrots!  Ik duim alvast!

Website: www.restaurantfleurdelin.be/
0 Reacties

    Kristof Jacobs

    Smaak, fris, zuur, bitter, exotisch, sfeer, interieur, gezelligheid, genieten, comfort food, streetfood, dromen, passie, herinneringen, eindeloze zoektocht, power, umami, ...

    Archives

    Februari 2021
    Januari 2021
    September 2020
    Februari 2020
    Januari 2020
    December 2019
    November 2019
    Oktober 2019
    Augustus 2019
    Juli 2019
    Juni 2019
    Mei 2019
    Maart 2019
    Februari 2019
    Januari 2019
    December 2018
    November 2018
    September 2018
    Augustus 2018
    Juli 2018
    Mei 2018
    April 2018
    Maart 2018
    Februari 2018
    Januari 2018
    December 2017
    Oktober 2017
    September 2017
    Augustus 2017
    Juli 2017
    Juni 2017
    Mei 2017
    April 2017
    Maart 2017
    Februari 2017
    Januari 2017
    December 2016
    November 2016
    Oktober 2016
    September 2016
    Augustus 2016
    Juli 2016

    Categories

    Alles

    RSS-feed

Proudly powered by Weebly
  • Home
  • About
  • ISOT Top 5
    • Top 5 - 2017
    • TOP 5 - 2016
    • TOP 5 - 2015
  • Restaurants
    • Nationaal >
      • Cuines, 33 >
        • Cuines, 33 (2016)
        • Cuines, 33 (02/2017)
        • Cuines, 33 (07/2017)
        • Cuines, 33 (02/2018)
        • Cuines, 33 (09/2018)
        • Cuines, 33 (10/2019)
      • Cuchara
      • Burnt
      • L'Histoire 32
      • MES-T by l'Histoire 32, Burnt & De Seizoenschuur
      • Benoit & Bernard Dewitte >
        • Benoit Dewitte vs David Toutain
        • Benoit & Bernard Dewitte 2016
        • Benoit & Bernard Dewitte 2017
        • Benoit & Bernard Dewitte 2018
      • Oak >
        • Oak (2016)
        • Oak (2017)
        • Oak (2018)
        • Oak (04/2019)
      • The Jane
      • Hertog Jan
      • Frites Atelier Amsterdam >
        • Frites Atelier Amsterdam (Antwerpen)
        • Frites Atelier Amsterdam - Tasting
      • L'Air de Rien
      • Black Smoke
      • Divin by Sepi
      • Carcasse by Dierendonck >
        • Carcasse by Dierendonck (2016)
        • Carcasse by Dierendonck (2017)
      • Woestyne
      • Mémé Gusta
      • Vintage Signé Nuance
      • Brasa
      • Bartholomeus
      • Vrijmoed
      • Fleur De Lin >
        • Fleur De Lin 2015
        • Fleur De Lin 2016
        • Fleur de Lin 2018
      • Bistro Bruut
      • Door 73
      • Volta
      • Taco Santo
      • Hostellerie L'Esco >
        • Hostellerie L'Esco 2015
        • Hostellerie L'Esco 2016 - 1
        • Hostellerie L'Esco 2016 - 2
        • Hostellerie L'Esco 2017
        • Hostellerie L'Esco 2018
      • De Vijf Seizoenen
      • Atelier Maple
      • Mission Masala - Desi Indian Soulfood
      • LOF Restaurant
      • SAN Gent
      • Pulpo by L'Autre Vie
      • Rooselaer >
        • Rooselaer 01/2014
        • Rooselaer 07/2014
        • Rooselaer 2016
        • Rooselaer 2018
      • Comme Chez Soi
      • Bicho Malo
      • Jan Verhelst
      • Bistro Gustaaf
      • Kasteel van Laarne
      • Les Clos des Recollets
      • De Superette
      • Bar Chine
      • A Food Affair
      • Bonte B
      • Cochon De Luxe
      • Uncle Babe's Burger Bar >
        • Uncle Babe's Burger Bar 2016-1
        • Uncle Babe's Burger Bar 2016-2
      • Pacht 26
      • The Bayou
      • Ellis Gourmet Burger
      • Otomat
      • De Snoeck
      • Pistolet Original & Dierendonck
      • Publiek
      • Maca Morado
      • Meneer
      • Yellow Bistro
      • Eat Love Pizza
      • Umamido
      • D'Oude Pastorie (Lochristi)
      • Renard
    • Internationaal >
      • Nederland >
        • Librije's Zusje
        • Pure C >
          • Pure C 2014
          • Pure C 2015
          • Pure C 2016
        • AIRrepublic
        • Blueness - Japanese Style Cuisine
        • Meliefste
        • De Kromme Watergang
        • De Leest
      • Barcelona >
        • Roca Moo
      • Londen >
        • The Ledbury
        • Dinner
        • Pollen Street Social
        • Typing Room
        • Ametsa with Arzak Instruction
        • Andina
      • Parijs >
        • La Durée
        • Aux Lyonnais
        • Hélène Darroze
  • Bars
    • The Pharmacy Experimental
    • Uncle Babe's Burger Bar >
      • Uncle Babe's Burger Bar 2016-1
      • Uncle Babe's Burger Bar 2016-2
    • PROOF - Shop & Tasting Room
    • Palenque & Comida
    • Brouwerij De Koninck
    • Brouwerij Achouffe
  • Events
    • Foodtruck De Kok-Madam
    • Antwerpen Proeft 2014
    • Antwerpen Proeft 2016
    • Antwerpen Proeft 2018
    • Flemisch Food Bash 2015
    • Tequila & Mezcal Fest 2017
    • Barrio Cantina 2014
    • Barrio Cantina @ Gentse Feesten 2015
    • Foodtruckfestival Fête près de la Gare
  • Shops
    • PROOF
    • The Chocolate Line
    • Pierre Marcolini
    • Brood & Banket De Coninck
    • Monsieur Boudin
  • Hotel
    • L'Ancien Hôpital >
      • L'Ancien Hôpital 2013
      • L'Ancien Hôpital 2014
      • L'Ancien Hôpital 2016
    • Une Maison à la Campagne
  • Recepten
    • Klassiek >
      • Pompoen, lam & hummus (Sobremesa by Sergio Herman)
      • Broodje pulled pork
      • Ossobuco met farfalle (Sergio Herman)
      • Mediterrane puntpaprika's (Sergio herman)
      • Varkenswangetjes met honing & soja by Jason Atherton
      • De vleesbom
      • Onion Bombs
      • Driekleurige taart met biet, raap en aardpeer
      • Witloofrolletjes by Geert Van Hecke
      • Potato side dishes
      • Zuurdesemtoast, gemarineerd rundvlees & gepekelde groentjes
      • Soepje garnalen, paddenstoelen & sint-jakobsschelpen
      • Fish & Chips
      • Risotto met geroosterde pompoen, salie, paddenstoelen & pancetta
      • Ratatouille van wilde boschampignons
      • Sint-jakobsnootje met risotto van erwtjes, risotto & munt
      • Curry-zalmburger by Colette Dike
    • Latijns-Amerikaans >
      • Lomo al Trapo
      • Quesadilla met chorizo & gamba
      • Empanadas met tomatenchutney & chipotlerijst
      • Tacos el pastor
      • Torta's met chorizo, avocado en ei
      • Chipotle-honey kipkebabs met gegrilde ananassalsa by Jord Althuizen
      • Taco pulled chicken
      • Jambalaya
      • Braziliaanse Churrasco met chimichurri & tomatensalsa met paprika
      • Alfajores - Peruaanse karamelkoekjes
      • Haute Dog - Mexico 86
      • Haute Dog - Chipolata, coleslaw & sambalmayo
      • Quinoa kroketten met chili jam
      • Mexicaanse zwarte-bonenchili met chocolade
      • Baja-vistaco's
      • Chili con carne
      • Chili Con Carne by Sergio Herman
      • Tortilla met zuiders gebraad en mango-gember-limoenmojo
      • Enchiladas
    • Indisch >
      • Rendang by Soenil Bahadoer & Bart Van Berkel
      • Indian curry met gele linzen en aubergine
      • Bhaji's met uienchutney
      • Garnalencurry met zelfgemaakte naan
      • Kipsaté met satésaus
      • Vindaloo geroosterde groenten & kipspies
      • Garnalen in Keralacurry
      • Indische balletjes met rijst
      • Kip Tikka Masala
    • Aziatisch >
      • Nasi Goreng (Simple Food - Sergio Herman)
      • Shaksuka (Yotam Ottolenghi)
      • Koreaanse rundstartaar
      • Pineapple filled with sticky chicken
      • Tom Yam Kung
      • Oosterse wrap by Vrijmoed
      • Stroperig Szechuanvarkensvlees met sesamzaad
    • Dessert >
      • Snickers - Pinda-ijs & Caramel
      • Snickers by Jeroen De Pauw
      • Gâteau brûlée van zoete aardapelen (Michel Troisgros)
      • Paris-Brest met chocolade-hazelnotenroom
      • Panna Cotta van mango, passievrucht en hangop
      • Chocolat chip cookies & Madeleintjes
      • Kokosrotsjes
    • Cocktails & Beer >
      • Drinks & Bites by Isabel Boons & The Blend Brothers
      • Moscow Mule by Manuel Wouters
      • Hierbas de las Dunas