In Search of Taste
  • Home
  • About
  • ISOT Top 5
    • Top 5 - 2017
    • TOP 5 - 2016
    • TOP 5 - 2015
  • Restaurants
    • Nationaal >
      • Cuines, 33 >
        • Cuines, 33 (2016)
        • Cuines, 33 (02/2017)
        • Cuines, 33 (07/2017)
        • Cuines, 33 (02/2018)
        • Cuines, 33 (09/2018)
        • Cuines, 33 (10/2019)
      • Cuchara
      • Burnt
      • L'Histoire 32
      • MES-T by l'Histoire 32, Burnt & De Seizoenschuur
      • Benoit & Bernard Dewitte >
        • Benoit Dewitte vs David Toutain
        • Benoit & Bernard Dewitte 2016
        • Benoit & Bernard Dewitte 2017
        • Benoit & Bernard Dewitte 2018
      • Oak >
        • Oak (2016)
        • Oak (2017)
        • Oak (2018)
        • Oak (04/2019)
      • The Jane
      • Hertog Jan
      • Frites Atelier Amsterdam >
        • Frites Atelier Amsterdam (Antwerpen)
        • Frites Atelier Amsterdam - Tasting
      • L'Air de Rien
      • Black Smoke
      • Divin by Sepi
      • Carcasse by Dierendonck >
        • Carcasse by Dierendonck (2016)
        • Carcasse by Dierendonck (2017)
      • Woestyne
      • Mémé Gusta
      • Vintage Signé Nuance
      • Brasa
      • Bartholomeus
      • Vrijmoed
      • Fleur De Lin >
        • Fleur De Lin 2015
        • Fleur De Lin 2016
        • Fleur de Lin 2018
      • Bistro Bruut
      • Door 73
      • Volta
      • Taco Santo
      • Hostellerie L'Esco >
        • Hostellerie L'Esco 2015
        • Hostellerie L'Esco 2016 - 1
        • Hostellerie L'Esco 2016 - 2
        • Hostellerie L'Esco 2017
        • Hostellerie L'Esco 2018
      • De Vijf Seizoenen
      • Atelier Maple
      • Mission Masala - Desi Indian Soulfood
      • LOF Restaurant
      • SAN Gent
      • Pulpo by L'Autre Vie
      • Rooselaer >
        • Rooselaer 01/2014
        • Rooselaer 07/2014
        • Rooselaer 2016
        • Rooselaer 2018
      • Comme Chez Soi
      • Bicho Malo
      • Jan Verhelst
      • Bistro Gustaaf
      • Kasteel van Laarne
      • Les Clos des Recollets
      • De Superette
      • Bar Chine
      • A Food Affair
      • Bonte B
      • Cochon De Luxe
      • Uncle Babe's Burger Bar >
        • Uncle Babe's Burger Bar 2016-1
        • Uncle Babe's Burger Bar 2016-2
      • Pacht 26
      • The Bayou
      • Ellis Gourmet Burger
      • Otomat
      • De Snoeck
      • Pistolet Original & Dierendonck
      • Publiek
      • Maca Morado
      • Meneer
      • Yellow Bistro
      • Eat Love Pizza
      • Umamido
      • D'Oude Pastorie (Lochristi)
      • Renard
    • Internationaal >
      • Nederland >
        • Librije's Zusje
        • Pure C >
          • Pure C 2014
          • Pure C 2015
          • Pure C 2016
        • AIRrepublic
        • Blueness - Japanese Style Cuisine
        • Meliefste
        • De Kromme Watergang
        • De Leest
      • Barcelona >
        • Roca Moo
      • Londen >
        • The Ledbury
        • Dinner
        • Pollen Street Social
        • Typing Room
        • Ametsa with Arzak Instruction
        • Andina
      • Parijs >
        • La Durée
        • Aux Lyonnais
        • Hélène Darroze
  • Bars
    • The Pharmacy Experimental
    • Uncle Babe's Burger Bar >
      • Uncle Babe's Burger Bar 2016-1
      • Uncle Babe's Burger Bar 2016-2
    • PROOF - Shop & Tasting Room
    • Palenque & Comida
    • Brouwerij De Koninck
    • Brouwerij Achouffe
  • Events
    • Foodtruck De Kok-Madam
    • Antwerpen Proeft 2014
    • Antwerpen Proeft 2016
    • Antwerpen Proeft 2018
    • Flemisch Food Bash 2015
    • Tequila & Mezcal Fest 2017
    • Barrio Cantina 2014
    • Barrio Cantina @ Gentse Feesten 2015
    • Foodtruckfestival Fête près de la Gare
  • Shops
    • PROOF
    • The Chocolate Line
    • Pierre Marcolini
    • Brood & Banket De Coninck
    • Monsieur Boudin
  • Hotel
    • L'Ancien Hôpital >
      • L'Ancien Hôpital 2013
      • L'Ancien Hôpital 2014
      • L'Ancien Hôpital 2016
    • Une Maison à la Campagne
  • Recepten
    • Klassiek >
      • Pompoen, lam & hummus (Sobremesa by Sergio Herman)
      • Broodje pulled pork
      • Ossobuco met farfalle (Sergio Herman)
      • Mediterrane puntpaprika's (Sergio herman)
      • Varkenswangetjes met honing & soja by Jason Atherton
      • De vleesbom
      • Onion Bombs
      • Driekleurige taart met biet, raap en aardpeer
      • Witloofrolletjes by Geert Van Hecke
      • Potato side dishes
      • Zuurdesemtoast, gemarineerd rundvlees & gepekelde groentjes
      • Soepje garnalen, paddenstoelen & sint-jakobsschelpen
      • Fish & Chips
      • Risotto met geroosterde pompoen, salie, paddenstoelen & pancetta
      • Ratatouille van wilde boschampignons
      • Sint-jakobsnootje met risotto van erwtjes, risotto & munt
      • Curry-zalmburger by Colette Dike
    • Latijns-Amerikaans >
      • Lomo al Trapo
      • Quesadilla met chorizo & gamba
      • Empanadas met tomatenchutney & chipotlerijst
      • Tacos el pastor
      • Torta's met chorizo, avocado en ei
      • Chipotle-honey kipkebabs met gegrilde ananassalsa by Jord Althuizen
      • Taco pulled chicken
      • Jambalaya
      • Braziliaanse Churrasco met chimichurri & tomatensalsa met paprika
      • Alfajores - Peruaanse karamelkoekjes
      • Haute Dog - Mexico 86
      • Haute Dog - Chipolata, coleslaw & sambalmayo
      • Quinoa kroketten met chili jam
      • Mexicaanse zwarte-bonenchili met chocolade
      • Baja-vistaco's
      • Chili con carne
      • Chili Con Carne by Sergio Herman
      • Tortilla met zuiders gebraad en mango-gember-limoenmojo
      • Enchiladas
    • Indisch >
      • Rendang by Soenil Bahadoer & Bart Van Berkel
      • Indian curry met gele linzen en aubergine
      • Bhaji's met uienchutney
      • Garnalencurry met zelfgemaakte naan
      • Kipsaté met satésaus
      • Vindaloo geroosterde groenten & kipspies
      • Garnalen in Keralacurry
      • Indische balletjes met rijst
      • Kip Tikka Masala
    • Aziatisch >
      • Nasi Goreng (Simple Food - Sergio Herman)
      • Shaksuka (Yotam Ottolenghi)
      • Koreaanse rundstartaar
      • Pineapple filled with sticky chicken
      • Tom Yam Kung
      • Oosterse wrap by Vrijmoed
      • Stroperig Szechuanvarkensvlees met sesamzaad
    • Dessert >
      • Snickers - Pinda-ijs & Caramel
      • Snickers by Jeroen De Pauw
      • Gâteau brûlée van zoete aardapelen (Michel Troisgros)
      • Paris-Brest met chocolade-hazelnotenroom
      • Panna Cotta van mango, passievrucht en hangop
      • Chocolat chip cookies & Madeleintjes
      • Kokosrotsjes
    • Cocktails & Beer >
      • Drinks & Bites by Isabel Boons & The Blend Brothers
      • Moscow Mule by Manuel Wouters
      • Hierbas de las Dunas

Nasi Goreng (Simple Food - Sergio Herman)

13/1/2019

0 Reacties

 
Een rijsttafel smaakt altijd en een gerecht dat daarbij onmisbaar is, is nasi goreng.  “Nasi” betekent gekookte rijst en “goreng” betekent gebakken.  De rijst wordt dus eerst gekookt, dan laat je deze afkoelen en vervolgens wordt hij nog eens opgebakken.  Nasi goreng kan in Indonesië gezien worden als een nationaal gerecht dat voornamelijk bestaat uit gekookte rijst, sojasaus en/of ketjap.  De nasi wordt dan meestal nog aangevuld met gebakken uitjes, atjar, sambal, kroepoek, saté, pindasaus en een spiegeleitje.  Eigenlijk wordt nasi gegeten als ontbijt en wordt deze bereid met de overschotjes van de dag voordien.  Men eet er ook vaak een spiegeleitje bij omdat er in Indonesië niet altijd vlees en vis voorhanden is.  Nasi goreng is niet enkel mijn favoriet, maar ook deze van Sergio Herman.  Toen Sergio's vader nog de plak zwaaide in Oud Sluis stond er voor de werknemers maandelijks wel eens nasi op het menu.  Het is één van zijn favoriete gerechten en nu maakt hij het ook nog regelmatig voor zijn kinderen die er even dol op zijn.  Daarom was er geen toepasselijker recept dan dit uit Sergio’s kookboek 'Simple Food'.  Je hebt er wel wat ingrediënten voor nodig, maar je bent vrij om te werken met de restjes uit je koelkast en er je eigen draai aan te geven.  Het neemt een beetje tijd in beslag, maar als je daarna al die kleur- en smaakvolle kommetjes op tafel ziet staan dan weet je dat het dubbel en dik de moeite was om dit eens klaar te maken.
Foto
Ingrediënten:
600 g filet van kippenbil
Zwarte peper
Zeezout
Klontje boter
2 dl pindakaas
2 tl indo sambal
4 augurken
2 dl yoghurt
1 citroen
2 spiegeleitjes
Kroepoek

Nasi:
Plataardige olie
1 zoete ui in halve ringen gesneden
1 teentje geperste knoflook
1 heel fijngesneden wortel
2 tl indo sambal badjak
1 verse fijngesneden chilipeper zonder zaadjes
400 g gekookte basmatirijst
2 el sojasaus
2 el ketjap
2 el sweet chilisaus
1/2 dl kippenbouillon
Zwarte peper
Zeezout
1 limoen
1 el geroosterde pindanoten
2 el krokante uitjes
Koriander
​
Spitskoolslade:
1 dl basisvinaigrette
1 tl sojasaus
1 tl ketjap
1 kleine fijngesneden sjalot
1 el gehakte koriander
1 el gehakte munt
1 spitskool

Basisvinaigrette:
4 dl olijfolie
1 dl chardonnay-azijn
1 dl sushiazijn
Zwarte peper
Zeezout
​rasp van 1 citroen
Bereiding:
Nasi:
verhit de olie in een wok en bak de ui, knoflook en wortel aan.  Voeg de sambal en chilipeper toe en bak even mee.  Voeg ook de rijst toe en bak verder.  Giet de sojasaus en ketjap erbij en roer goed om.  Voeg de sweet chilisaus en de kippenbouillon toe, en kruid met zwarte peper en zeezout.  Werk af met limoenrasp, geroosterde pindanoten, krokante uitjes en enkele blaadjes koriander.

Basisvinaigrette:
Meng alle ingrediënten.

Spitskoolsalade:
Meng de basisvinaigrette met beetje sojasaus, ketjap, sjalot, koriander en munt.  Snij de spitskool in mooie julienne en breng die op smaak met de vinaigrette.

Snij de kippenbilfilets in gelijke lange stukken en rijg die aan satéprikkers.  Maak er zo 8.  Kruid de kippenspiesjes met zwarte peper en zeezout en bak deze aan in boter.  Serveer de spiesjes op een schoteltje, overgiet met warme pindakaas en werk af met een theelepel indo sambal.  Snij de augurken in partjes en doe die in een kom.  Werk de yoghurt op met wat citroenrasp, zwarte peper en zeezout, en giet over de augurken.  Werk af met 1 theelepel indo sambal en citroenrasp.  Serveer hier de nasi, spitskoolsalade, spiegeleitjes en kroepoek erbij

Simple Food
Sergio Herman
Uitgeverij Minestrone
29,50€
www.standaardboekhandel.be/seo/nl/boeken/basiskookboeken/9789490028817/mara-grimm-sergio-herman/simple-food
0 Reacties

Bread is Gold - Massimo Bottura

9/1/2019

0 Reacties

 
Het milieu is meer dan ooit een hot topic en daar kunnen we voedselverspilling ook wel onder plaatsen.  Ik denk dat iedereen er wel eens tegen zondigt.  Je kent dat wel.  Je koopt van alles in de supermarkt waarmee je een gerecht klaarmaakt en er blijven overschotjes liggen die na verloop van tijd over datum zijn en die je moet weggooien.  Op deze manier wordt er jaarlijks veel te veel voedsel verspilt.  Voedsel waar we eigenlijk op een creatieve manier nog iets mee kunnen maken.  Massimo Bottura van het beste restaurant ter wereld ‘Osteria Francescana’ denkt daar net hetzelfde over en daarom zette hij tijdens de Expo van Milaan in 2015 een revolutionaire gaarkeuken op, de Refrettoria Ambrosiano.  Voor de gaarkeuken nodigde hij 50 topchefs uit zoals René Redzepi, Alain Ducasse, Ferran Adrià, Joan Roca, Daniel Humm, Alex Atala en nog zoveel andere toppers.  Deze chefs moesten met de voedseloverschotten van de expo een voor-, hoofdgerecht en dessert creëren.  Hun creativiteit werd uitgedaagd en elke chef is erin geslaagd om met eenvoudige ingrediënten smaakvolle gerechten te maken.  De recepten van al deze gerechten heeft Massimo gebundeld in het boek ‘Bread is Gold’.  In het boek wordt elke chef voorgesteld met daarbij zijn gerechten die hij/zij in de gaarkeuken gemaakt heeft.  Wat ook leuk is aan het boek is dat er bij de gerechten plaats voorzien is om notities te maken.  Dit is zeer handig voor de hobbykoks die uit het boek wensen te koken en de gerechten naar hun eigen smaak willen aanpassen.  En niet alleen bij de voedselverspilling denkt men aan het milieu, maar ook bij het maken van het boek heeft men dit niet uit het oog verloren.  Het boek en de kaft is volledig gedrukt op gerecycleerd papier.  En daar bovenop komt nog dat alle royalties van het boek ten goede komen aan Food For Soul.  Een organisatie die wereldwijd gemeenschapskeukens opzet en ondersteunt.
Foto
Photo by theworlds50best.com
Massimo Bottura heeft een duidelijke visie over hoe je met voedsel moet omgaan en met zijn project probeert hij zijn boodschap uit te dragen.  Een missie waar hij toch goed in geslaagd is want overal is zijn boek goed onthaald geweest.  Ik moet zeggen dat mijn leefwijze na het lezen van het boek toch ook een beetje verandert is.  Ik zal al vlugger de koelkast eens optrekken en denken ‘Wat kan ik met deze overschotten nog allemaal bereiden?’.  Het vraagt een stukje creativiteit, maar soms sta je versteld van wat je met simpele producten nog allemaal kan maken.
 
Maar van waar komt de titel ‘Bread is Gold’ eigenlijk?  Als kleine jongen vocht Massimo elke ochtend met zijn broers om de restjes brood van de vorige avond.  Deze dopte hij in een kom warme melk en maakte zo melksoep/broodpap of zuppa di latte.  Van het oude brood, dat normaal weggegooid zou worden, maakte hij iets nieuws en lekkers.  In die tijd was er dikwijls niet veel en schaarste zet aan tot creativiteit.  Vandaag de dag is er eten in overvloed en wordt er al vlug iets weggegooid en dit is jammer.

Uit dit kookboek heb ik al tweemaal een ragù gemaakt.  Een runder-varkensragù van Jeremy Charles en John Winter Russel en een ragù van pancetta, kalkoen en gehakt van Ferran en Albert Adria.  2 stoofpotjes met ongelooflijk veel smaak!  ‘Bread is Gold’ is dus een kookboek vol met eenvoudige en lekkere gerechten, maar eigenlijk is de boodschap hier belangrijker dan de gerechten zelf.

Bread is Gold
Uitgeverij: Phaidon
424p
39,95€

de.phaidon.com/store/food-cook/bread-is-gold-9780714875361/

0 Reacties

    Kristof Jacobs

    Smaak, fris, zuur, bitter, exotisch, sfeer, interieur, gezelligheid, genieten, comfort food, streetfood, dromen, passie, herinneringen, eindeloze zoektocht, power, umami, ...

    Archives

    Februari 2021
    Januari 2021
    September 2020
    Februari 2020
    Januari 2020
    December 2019
    November 2019
    Oktober 2019
    Augustus 2019
    Juli 2019
    Juni 2019
    Mei 2019
    Maart 2019
    Februari 2019
    Januari 2019
    December 2018
    November 2018
    September 2018
    Augustus 2018
    Juli 2018
    Mei 2018
    April 2018
    Maart 2018
    Februari 2018
    Januari 2018
    December 2017
    Oktober 2017
    September 2017
    Augustus 2017
    Juli 2017
    Juni 2017
    Mei 2017
    April 2017
    Maart 2017
    Februari 2017
    Januari 2017
    December 2016
    November 2016
    Oktober 2016
    September 2016
    Augustus 2016
    Juli 2016

    Categories

    Alles

    RSS-feed

Proudly powered by Weebly
  • Home
  • About
  • ISOT Top 5
    • Top 5 - 2017
    • TOP 5 - 2016
    • TOP 5 - 2015
  • Restaurants
    • Nationaal >
      • Cuines, 33 >
        • Cuines, 33 (2016)
        • Cuines, 33 (02/2017)
        • Cuines, 33 (07/2017)
        • Cuines, 33 (02/2018)
        • Cuines, 33 (09/2018)
        • Cuines, 33 (10/2019)
      • Cuchara
      • Burnt
      • L'Histoire 32
      • MES-T by l'Histoire 32, Burnt & De Seizoenschuur
      • Benoit & Bernard Dewitte >
        • Benoit Dewitte vs David Toutain
        • Benoit & Bernard Dewitte 2016
        • Benoit & Bernard Dewitte 2017
        • Benoit & Bernard Dewitte 2018
      • Oak >
        • Oak (2016)
        • Oak (2017)
        • Oak (2018)
        • Oak (04/2019)
      • The Jane
      • Hertog Jan
      • Frites Atelier Amsterdam >
        • Frites Atelier Amsterdam (Antwerpen)
        • Frites Atelier Amsterdam - Tasting
      • L'Air de Rien
      • Black Smoke
      • Divin by Sepi
      • Carcasse by Dierendonck >
        • Carcasse by Dierendonck (2016)
        • Carcasse by Dierendonck (2017)
      • Woestyne
      • Mémé Gusta
      • Vintage Signé Nuance
      • Brasa
      • Bartholomeus
      • Vrijmoed
      • Fleur De Lin >
        • Fleur De Lin 2015
        • Fleur De Lin 2016
        • Fleur de Lin 2018
      • Bistro Bruut
      • Door 73
      • Volta
      • Taco Santo
      • Hostellerie L'Esco >
        • Hostellerie L'Esco 2015
        • Hostellerie L'Esco 2016 - 1
        • Hostellerie L'Esco 2016 - 2
        • Hostellerie L'Esco 2017
        • Hostellerie L'Esco 2018
      • De Vijf Seizoenen
      • Atelier Maple
      • Mission Masala - Desi Indian Soulfood
      • LOF Restaurant
      • SAN Gent
      • Pulpo by L'Autre Vie
      • Rooselaer >
        • Rooselaer 01/2014
        • Rooselaer 07/2014
        • Rooselaer 2016
        • Rooselaer 2018
      • Comme Chez Soi
      • Bicho Malo
      • Jan Verhelst
      • Bistro Gustaaf
      • Kasteel van Laarne
      • Les Clos des Recollets
      • De Superette
      • Bar Chine
      • A Food Affair
      • Bonte B
      • Cochon De Luxe
      • Uncle Babe's Burger Bar >
        • Uncle Babe's Burger Bar 2016-1
        • Uncle Babe's Burger Bar 2016-2
      • Pacht 26
      • The Bayou
      • Ellis Gourmet Burger
      • Otomat
      • De Snoeck
      • Pistolet Original & Dierendonck
      • Publiek
      • Maca Morado
      • Meneer
      • Yellow Bistro
      • Eat Love Pizza
      • Umamido
      • D'Oude Pastorie (Lochristi)
      • Renard
    • Internationaal >
      • Nederland >
        • Librije's Zusje
        • Pure C >
          • Pure C 2014
          • Pure C 2015
          • Pure C 2016
        • AIRrepublic
        • Blueness - Japanese Style Cuisine
        • Meliefste
        • De Kromme Watergang
        • De Leest
      • Barcelona >
        • Roca Moo
      • Londen >
        • The Ledbury
        • Dinner
        • Pollen Street Social
        • Typing Room
        • Ametsa with Arzak Instruction
        • Andina
      • Parijs >
        • La Durée
        • Aux Lyonnais
        • Hélène Darroze
  • Bars
    • The Pharmacy Experimental
    • Uncle Babe's Burger Bar >
      • Uncle Babe's Burger Bar 2016-1
      • Uncle Babe's Burger Bar 2016-2
    • PROOF - Shop & Tasting Room
    • Palenque & Comida
    • Brouwerij De Koninck
    • Brouwerij Achouffe
  • Events
    • Foodtruck De Kok-Madam
    • Antwerpen Proeft 2014
    • Antwerpen Proeft 2016
    • Antwerpen Proeft 2018
    • Flemisch Food Bash 2015
    • Tequila & Mezcal Fest 2017
    • Barrio Cantina 2014
    • Barrio Cantina @ Gentse Feesten 2015
    • Foodtruckfestival Fête près de la Gare
  • Shops
    • PROOF
    • The Chocolate Line
    • Pierre Marcolini
    • Brood & Banket De Coninck
    • Monsieur Boudin
  • Hotel
    • L'Ancien Hôpital >
      • L'Ancien Hôpital 2013
      • L'Ancien Hôpital 2014
      • L'Ancien Hôpital 2016
    • Une Maison à la Campagne
  • Recepten
    • Klassiek >
      • Pompoen, lam & hummus (Sobremesa by Sergio Herman)
      • Broodje pulled pork
      • Ossobuco met farfalle (Sergio Herman)
      • Mediterrane puntpaprika's (Sergio herman)
      • Varkenswangetjes met honing & soja by Jason Atherton
      • De vleesbom
      • Onion Bombs
      • Driekleurige taart met biet, raap en aardpeer
      • Witloofrolletjes by Geert Van Hecke
      • Potato side dishes
      • Zuurdesemtoast, gemarineerd rundvlees & gepekelde groentjes
      • Soepje garnalen, paddenstoelen & sint-jakobsschelpen
      • Fish & Chips
      • Risotto met geroosterde pompoen, salie, paddenstoelen & pancetta
      • Ratatouille van wilde boschampignons
      • Sint-jakobsnootje met risotto van erwtjes, risotto & munt
      • Curry-zalmburger by Colette Dike
    • Latijns-Amerikaans >
      • Lomo al Trapo
      • Quesadilla met chorizo & gamba
      • Empanadas met tomatenchutney & chipotlerijst
      • Tacos el pastor
      • Torta's met chorizo, avocado en ei
      • Chipotle-honey kipkebabs met gegrilde ananassalsa by Jord Althuizen
      • Taco pulled chicken
      • Jambalaya
      • Braziliaanse Churrasco met chimichurri & tomatensalsa met paprika
      • Alfajores - Peruaanse karamelkoekjes
      • Haute Dog - Mexico 86
      • Haute Dog - Chipolata, coleslaw & sambalmayo
      • Quinoa kroketten met chili jam
      • Mexicaanse zwarte-bonenchili met chocolade
      • Baja-vistaco's
      • Chili con carne
      • Chili Con Carne by Sergio Herman
      • Tortilla met zuiders gebraad en mango-gember-limoenmojo
      • Enchiladas
    • Indisch >
      • Rendang by Soenil Bahadoer & Bart Van Berkel
      • Indian curry met gele linzen en aubergine
      • Bhaji's met uienchutney
      • Garnalencurry met zelfgemaakte naan
      • Kipsaté met satésaus
      • Vindaloo geroosterde groenten & kipspies
      • Garnalen in Keralacurry
      • Indische balletjes met rijst
      • Kip Tikka Masala
    • Aziatisch >
      • Nasi Goreng (Simple Food - Sergio Herman)
      • Shaksuka (Yotam Ottolenghi)
      • Koreaanse rundstartaar
      • Pineapple filled with sticky chicken
      • Tom Yam Kung
      • Oosterse wrap by Vrijmoed
      • Stroperig Szechuanvarkensvlees met sesamzaad
    • Dessert >
      • Snickers - Pinda-ijs & Caramel
      • Snickers by Jeroen De Pauw
      • Gâteau brûlée van zoete aardapelen (Michel Troisgros)
      • Paris-Brest met chocolade-hazelnotenroom
      • Panna Cotta van mango, passievrucht en hangop
      • Chocolat chip cookies & Madeleintjes
      • Kokosrotsjes
    • Cocktails & Beer >
      • Drinks & Bites by Isabel Boons & The Blend Brothers
      • Moscow Mule by Manuel Wouters
      • Hierbas de las Dunas